Noutaţi

Capcană pentru piața produselor petroliereLászló DIÓSI: Foreign investments come to Moldova due to banking system stabilityDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Aprilie, a.2021Când nu sunt bani de la FMI, emitem VMS! Nikolay BORISSOV: ”Cumpărarea Moldindconbank-ului reprezintă cea mai bună achiziție de pe piața moldovenească, deși e și cea mai riscantă” Jocuri în ping-pong petrolierAnul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Săptămâna reducerilor maximale

Săptămâna reducerilor maximale

Incepând cu 24-28 noiembrie 2014, FinComBank te invită la SĂPTĂMÂNA REDUCERILOR MAXIMALE. În această perioadă Banca îţi oferă reduceri maximale la rata dobânzii la creditele de consum. Iar pentru comoditatea ta, programul de lucru al sucursalelor băncii din municipiul Chişinău va fi prelungit până la orele 19:00.

În săptămâna promoţională, la creditele Express pentru nevoi personale, banca îţi oferă o rată a dobânzii de doar 0,99% pentru prima şi ultima lună a creditului. Astfel, daca îţi doresti demult o vacanţă la munte cu familia ori să faci reparaţie în locuinţă ca să-ţi primeşti oaspeţii într-o atmosferă reînnoită de sărbători, să cumperi mobilă, electrocasnice pentru mai mult confort, poţi îndeplini dorinţele accesând acest produs la reducere.

 

Lista documentelor necesare pentru solicitarea creditului

  • buletinul de identitate;
  • adeverinţa cu privire la salariu (Formularul Băncii): sau alte documente ce confirmă un venit constant;
  • ultimele facturi pentru gaze, apă şi căldură;
  • documentele, ce confirmă dreptul de proprietate asupra imobilului şi alte documente la solicitarea Băncii (după caz).

Suma creditului

  • de la 3 000 lei până la 50 000 lei

Termenul creditului

  • până la 24 luni - pentru creditele în sumă de 3 000 - 20 000 lei
  • până la 36 luni - pentru creditele în sumă mai mare de 20 000 lei

Cerinţe faţă de beneficiar

  • solicitantul de credit trebuie să fie cetăţean al Republicii Moldova, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 60 de ani, angajat în câmpul muncii, cu o perioadă minimă de lucru de 6 luni, să nu aibă credite restante faţă de bancă şi alţi creditori

 

Despre produs

*Pentru un credit de 50 mii lei, cu dobândă in prima si ultima luna de 0.99%, si in urmatoarele de 10.99% pe 36  luni, DAE constituie 18.03% (calculele sunt exemplificative).

 

Noutați dupa tema