Noutaţi

Jocuri în ping-pong petrolierDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Ianuarie, a.2021Anul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Reduceri de până la -30% la credite de consum de la FinComBank!

Reduceri de până la -30% la credite de consum de la FinComBank!

FinComBank începe noul an cu ofertă fierbinte la credite de consum! Doar până la 31 ianuarie 2021 beneficiază de Credit Express de la FinComBank cu o reducere de până la -30% la rata dobânzii!

Dacă de mult timp visezi la realizarea planurilor, dar nu ai acumulat bugetul necesar, sau poate ai vrea să refinanțezi un împrumut cu o rată supraevaluată, luat în grabă de la o altă instituție financiară, atunci este momentul să aplici la oferta noastră specială la credite:

✔ până la 150 000 MDL;
✔ fără garanții materiale;
✔ termen de până la 5 ani, cu rata dobânzii de numai 4,5% anual fără calcularea reducerii.

Nu mai este necesar să economisești și să tensionezi bugetul tău pentru a achiziționa ceea ce-ți dorești. Creditul Express de la FinComBank îți deschide calea spre reparație ultramodernă, călătorie memorabilă sau refinanțarea unui credit neconvenabil. Toate acestea sunt la un click distanță. Solicită Express Credit ONLINE cu reducere de -30%, și primește SMS cu decizia de acordare a creditului în doar 5 minute, chiar și noaptea!

Promoția este valabilă până la data de 31.01.2021.

Iar pentru cei care doresc să beneficieze de un credit cu orice sursă de venit, FinComBank propune produsul Express Credit SIMPLU, care oferă finanțare de până la 15 000 lei, în termen de până la 12 luni.

Sau preferi să achiți cu cardul? Atunci îți sugerăm Cardul de Credit OPTI - portmoneul tău de rezervă, cu care, întotdeauna vei avea la dispoziție suma de până la 150 000 MDL, cu perioada de grație de până la 60 de zile!

Nu rata această ocazie! Alege un credit, care se potrivește nevoilor tale și aplică chiar acum, ONLINE!
 
Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta:
Tel.: (+373-22) 26-99-99
E-mail:
fincom@fincombank.com
site: www.fincombank.cоm

Noutați dupa tema