Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Iunie, a.2021Capcană pentru piața produselor petroliereLászló DIÓSI: Foreign investments come to Moldova due to banking system stabilityCând nu sunt bani de la FMI, emitem VMS! Nikolay BORISSOV: ”Cumpărarea Moldindconbank-ului reprezintă cea mai bună achiziție de pe piața moldovenească, deși e și cea mai riscantă” Jocuri în ping-pong petrolierAnul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

New.Flatfy.ro a lansat un catalog de imobiliare noi. Aici veți găsi toate Ansamblurile Rezidențiale din România

New.Flatfy.ro a lansat un catalog de imobiliare noi. Aici veți găsi toate Ansamblurile Rezidențiale din România

Motorul de căutare Flatfy este un catalog unic cu Complexuri Rezidențiale finisate, care se construiesc și care sunt în stadiu de proiectare. Acum aveți posibilitatea de a vedea 1303 proroziții de Ansambluri Rezidențiale direct de la 530 de dezvoltători în întreaga țară.

 
 
Pentru noi este forte important să înțelegem mai bine dorințele și grijile cumpărătorilor și pentru a îmbunătăți produsul nostru- IT Flatfy face regular sondaje și cercetări.  
 
Cumpărătorii înainte de a cumpăra locuințele proprii vreau să știu cât mai mult despre apartament: materiale pereților, infrastructură Ansamblului Rezidențial, puncte de interes se află în jurul și altele. Flatfy a aflat niște probleme principale în căutarea apartamentului nou. Prima problemă  - lipsa de experiență în cumpărarea locuinței. Altă întrebare este lipsa informațiilor structurate și fiabile. Nu este atât de ușor să compari două imobile în stadiul construcției de la diferiți dezvoltători.
 
Anume pentru aceasta, Flatfy deja a găsit toate Ansamblurile Rezidențiale. Echipa catalogului a structurat toate informațiile despre imobiliare noi în România. Noi oferim posibilitatea de a căuta și selecta Ansamblurile Rezidențiale pe hartă. Vă rămâne numai să selectați și să comparați! 
 
În catalogul nostru pentru fiecare complex am aflat prețul minim pentru un metru pătrat. Acest preț permite selectarea Complexului Locativ și oferă posibilitatea de a înțelege care imobiliar este scump pentru mine și care îmi potrivește. În viitor planificăm să aprofundăm informațiile privind costul, concretizând până la prețul apartamentelor întregi în parte. Pentru acest lucru, este nevoie să cooperăm mai intens cu dezvoltătorii și vânzătorii de bunuri imobiliare. Echipa New.Flatfy.ro și Flatfy.ro așteaptă cu nerăbdare o colaborare rezultativă din partea lor.
 
Piața imobiliarelor noi este o investiție mare, pentru ca 50% din apartamentele noi cumpărate sunt achiziționate la stadiul fundației sau în stadiu de construcție. Anume aceasta este riscul de a rămâne fără banii investiți și fără locuința achiziționată. Noi nu oferim garanții că blocul va fi construit, dar garantăm la maxim cele mai actuale și fiabile informații de pe site-ul nostru.  
 
Pe fiecare pagină a dezvoltătorului există informația principală despre compania, de cât timp există compania, câte proiecte are acum în stadiu de construcție și câte deja sunt finalizate. Este un lucru folositor pentru că utilizătorul să poată evalua mai bine "riscurile investiționale".
 
 
Imobiliarele New.Flatfy.ro poate ușor fi accesat la calculatorul personal, tabletă și telefon mobil. 
 
New.Flatfy.ro - o alegere confortabilă a imobiliarelor noi din România!
 
Vă amintim, că Flatfy.com este un serviciu online pentru alegerea apartamentelor. Sistemul de căutare Flatfy colectează toate anunțurile de vânzare și chirie a locuințelor și oferă posibilitatea de a alege confortabil locuințele pe un singur site, dintre toate ofertele de pe piață. Flatfy operează în 37 de țări, în 2016 proiectul a fost lansat în România și la 30 martie 2018 a fost lansat catalogul de imobile noi, iar în octombrie 2017 a fost lansat catalogul similar de blocuri noi în Moldova.

Noutați dupa tema