Noutaţi

Jocuri în ping-pong petrolierDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Ianuarie, a.2021Anul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Moldova Agroindbank te ajută să-ți realizezi visul de a avea propria locuință prin ”Prima Casă”

Moldova Agroindbank te ajută să-ți realizezi visul de a avea propria locuință prin ”Prima Casă”

Fie că vrei să scapi de grija chiriei lunare sau să te muți într-o locuință mai mare, Moldova Agroindbank îți este alături cu un împrumut prietenos, acordat prin programul de stat ”Prima Casă”.
Prin ”Prima Casă” poți achiziționa o locuință într-un bloc vechi sau nou, precum și să optezi pentru o casă în orice localitate din Moldova. Important e să fie dată în exploatare, iar valoarea acesteia să nu depășească 1 milion de lei. Mai mult ca atât, acum poți participa la program chiar dacă deții în proprietate o locuință. Condiția este ca suprafața locuinței actuale să fie mai mică decât a celei viitoare.
Pentru a obține casa visurilor tale, trebuie să contribui cu cel puțin 5% din prețul locuinței. 25 de ani este perioada maximă de rambursare, dar tu poți alege oricare alt interval ca să scapi mai rapid de grija ratelor. În acest caz, comisionul de achitare anticipată va fi egal cu zero.
Alege să treci de la chirie la propria casă, iar noi îți oferim exact ceea de ce ai nevoie pentru ca s-o procuri rapid:

  • garanție oferită de Guvernul Moldovei;
  • un credit până la 1 milion de lei;
  • dobândă avantajoasă de doar 6,81% anual;
  • flexibilitate (sunt luate în calcul veniturile tale și ale membrilor familiei);
  • o reducere în mărime de 25% la prima de asigurare.
Solicitarea de creditare poate fi depusă online sau poți să vii la MAIB pentru o consultaţie detaliată.
Cu Moldova Agroindbank visul tău de a avea propria locuință devine realitate.

Noutați dupa tema