Noutaţi

Jocuri în ping-pong petrolierDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Ianuarie, a.2021Anul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

MAIB este prima bancă din Moldova care lansează serviciul de programare online a vizitei la sucursală

MAIB este prima bancă din Moldova care lansează serviciul de programare online a vizitei la sucursală

Pentru a simplifica experiența de banking a clienților, de a o face mai plăcută și eficientă, Moldova Agroindbank a accelerat procesele de transformare digitală și a aplicat un nou mod de funcționare în rețeaua de sucursale. Prin urmare, dacă nu vrei să aștepți în rând atunci când mergi la bancă, Moldova Agroindbank îți oferă posibilitatea de a planifica vizita prin serviciul de programare online. La moment, serviciul este disponibil pentru șapte sucursale din mun. Chișinău, însă lista unităților va fi completată.
 
În acest fel, MAIB a devenit prima bancă din Moldova care a oferit clienților săi opțiunea de a-și programa online vizita la sucursală.
 
Programarea se face prin aplicația Earlyone pentru o gamă vastă de servicii bancare: consultații pentru obținerea unui credit sau deschiderea unui depozit, deschiderea sau închiderea contului curent, transferuri SWIFT, transferuri între conturi naționale, deschiderea sau închiderea contului de card, retrageri excepționale de pe card, eliberarea cardului bancar, schimb valutar etc..
 
Pentru programare urmează să parcurgi câțiva pași:

 • descarcă gratuit aplicația Earlyone din Play Store sau Apple Store, în dependență de sistemul de operare;
 • selectează ”Moldova” în secțiunea ”Țări”;
 • selectează ”Chișinău” în secțiunea ”Orașe”;
 • butonează inscripția ”MAIB” de pe ecran;
 • selectează sucursala în care vrei să mergi;
 • selectează operațiunea bancară;
 • selectează data și ora vizitei;
 • tastează butonul ”creare bilet”.
 
Aplicația îți va reaminti periodic despre data și ora programării prin push notificări, iar în caz de necesitate ai posibilitatea de a anula sau de a reprograma vizita la bancă.
 
Totodată, pentru a optimiza procesul de deservire, a spori gradul de confort al clienților și a reduce timpul de așteptare, Moldova Agroindbank a lansat în sucursale sistemul automatizat ”Rând electronic”. Astfel, obții un tichet cu numărul de ordine pentru operațiunea bancară solicitată, iar când îți va ajunge rândul, vei fi invitat la ghișeu sau la constultantul care te va deservi. Toată informația despre statutul clientului este permanent actualizată și poate fi vizualizată pe ecranul amplasat în zona de așteptare.
 
Programarea online și rândul electronic sunt disponibile în Chisinău:
 •          sucursala Miron Costin (bd. Moscova, 9/5);
 •          sucursala Chișinău-Buiucani (str. Ion Creangă, 78);
 •          sucursala Chișinău-Centru (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 182);
 •          sucursala Mihai Eminescu (str. Tighina, 49);
 •          sucursala nr. 1 (str. Vasile Alecsandri, 115);
 •          sucursala nr. 4 (bd. Dacia, 30/3);
 •          sucursala nr. 5 (str. Alecu Russo, 63/6).
 
Descarcă aplicația Earlyone din Play Store sau Apple Store și programează-ți din timp vizita la bancă. La fel, ai posibilitata de a instala aplicația în telefon, scanând codul QR de mai jos.
 

Urmărește pagina web a Moldova Agroindbank pentru a afla primul despre extinderea serviciului de programare online.
Te așteptăm cu drag la bancă, unde vei beneficia de consultanță personalizată și vei obține soluții financiare rapide și eficiente.

Noutați dupa tema