Noutaţi

Jocuri în ping-pong petrolierDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Ianuarie, a.2021Anul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

La Victoriabank salariul tău prinde valoare

La Victoriabank salariul tău prinde valoare

Proiectul “Adu-ți salariul la Victoriabank” îți dă libertatea de a alege
Zero comisioane la un șir de servicii bancare și acces la platforma online banking VB24
4000 de lei – rulaj minim lunar pentru a beneficia de gratuitățile cardului

Chișinău, 19 ianuarie 2021. Produsul unic „Adu-ți salariul la Victoriabank” conține un set de avantaje și gratuități care oferă valoare atât banilor, cât și modului în care aceștia sunt gestionați.

Vicepreședintele Victoriabank, Vasile Donica afirmă că un asemenea proiect a fost dezvoltat în totalitate întru susținerea consumatorilor pentru o mai bună administrare a finanțelor.

Adu-ți salariul la Victoriabank este un produs destinat persoanelor cu profil modern, cu o educație financiară bună, deoarece este atât de comod și practic în a-ți gestiona beneficiile oferite de card”, a declarat vicepreședintele băncii.

Mai mult, prin acest proiect, Victoriabank oferă clienților o gamă largă de gratuități. Odată cu deschiderea cardului Visa Classic ai parte de: zero comision de emitere și administrare și niciun comision de deservire cont, zero comision pentru retrageri la bancomatele Victoriabank și a altor bănci din Moldova și zero comisioane la încasări prin virament de la oricare bancă din Moldova sau din străinătate. De asemenea, nu se percepe comision de alimentare a contului prin P2P și comision pentru efectuarea plăților la comercianți. 

Simplu și practic, aceasta e cel mai plăcut. Nu mai este nevoie să cauți un anume bancomat pentru retragerea mijloacelor bănești și ce e mai important cu cardul salarial Victoriabank nu achiți comision pentru această operațiune bancară. Deservindu-te gratuit la orice bancomat, vei înțelege comfortul acestui beneficiu când nu va mai trebui să cutreieri orașul, localitatea ta pentru a scăpa de comision. Vei economisi timp, energie și bani”, a subliniat Vasile Donica.

Imediat ce este activat, cardul oferă posesorilor acces la o platformă multifuncțională de online banking VB24. Posibilitatea de a deschide online carduri, conturi curente și depozite, de a achita facturi și a realiza transferuri între conturile și cardurile proprii este doar la un click distanță. 

Pentru a beneficia de acest pachet și multiplele gratuități, Vă recomandăm să deschideți un card Visa Classic „Adu-ți salariul la Victoriabank”. Vă eliberați de o duzină de griji și incomodități urmând doar trei pași absolut simpli: Vă așteptăm cu actul de identitate la orice unitate a Victoriabank, depuneți cererea de deschidere a cardului și țineți cont de condițiile produsului. Este suficient doar suplinirea cardului cu 4000 de lei pentru a beneficia de facilitățile noului produs marca Victoriabank”, a declarat vicepreședintele băncii.

Noutați dupa tema