Noutaţi

Capcană pentru piața produselor petroliereLászló DIÓSI: Foreign investments come to Moldova due to banking system stabilityDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Aprilie, a.2021Când nu sunt bani de la FMI, emitem VMS! Nikolay BORISSOV: ”Cumpărarea Moldindconbank-ului reprezintă cea mai bună achiziție de pe piața moldovenească, deși e și cea mai riscantă” Jocuri în ping-pong petrolierAnul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

FinComBank îşi încurajează clienţii să participle la campania naţională Visa 2014

FinComBank îşi încurajează clienţii să participle la campania naţională Visa 2014

12 noiembrie 2014, Chişinău – FinComBank se alătură campaniei naţionale Visa 2014 „Persoanele inteligente plătesc cu Visa” şi îşi încurajează clienţii care deţin carduri Visa Electron, Visa Classic şi Visa Gold să participe la concursul cu premii.

Campania a fost lansată la 6 noiembrie curent şi se va încheia pe 28 februarie 2015, având drept scop creşterea numărului operaţiunilor fără numerar cu cardurile Visa în Republica Moldova. Fondul de premii constituie 630 290.00 MDL din care se vor acorda 28 de premii: 1 automobil de model Smart ForTwo, 9 televizoare, 18 smartphone-uri.

Pentru a participa la Tombole, deţinătorii Cardurilor Visa trebuie să efectuieze, în perioada 06 noiembrie 2014–28 februarie 2015, inclusiv cu cardul Visa una şi mai multe operaţiuni de plată pentru mărfuri şi servicii pe teritoriul Republicii Moldova şi peste hotare, apoi să înregistreze bonurile de casă pe http://www.cis.visa.com/ până în data de 3 martie 2015.

Extragerile vor avea loc în câteva etape, pe 22 decembrie 2014, pe 22 ianuarie 2015 şi pe 6 martie 2015 la sediul organizatorului, Grupul Proiectelor Inteligente SRL, în conformitate cu regulamentul publicat pe pagina web http://www.cis.visa.com/.

Menţionăm că FinComBank îşi propune să devină un partener de încredere pentru clienţii săi şi să le pună la dispoziţie cele mai bune produse financiare şi recomandări. Prin reţeaua sa de 46 de sucursale, deschise pe tot teritoriul ţării, banca oferă o gamă bogată de produse şi servicii pentru toate categoriile de clienţi: persoane fizice, întreprinderi micro, mici şi mijlocii.

Pentru mai multe informaţii contactaţi:
FinComBank S.A., mun. Chişinău, str. A. Puşkin, 26
Теl.: (+373-22) 269-822
E-mail: marketing@fincombank.com
Web site: http://www.fincombank.cоm
Facebook - https://www.facebook.com/pages/Fincombank-SA/1503075789949416?ref=hl

Noutați dupa tema