Noutaţi

Capcană pentru piața produselor petroliereLászló DIÓSI: Foreign investments come to Moldova due to banking system stabilityDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Aprilie, a.2021Când nu sunt bani de la FMI, emitem VMS! Nikolay BORISSOV: ”Cumpărarea Moldindconbank-ului reprezintă cea mai bună achiziție de pe piața moldovenească, deși e și cea mai riscantă” Jocuri în ping-pong petrolierAnul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Creditele de consum şi ipotecare sunt mai ieftine până la sfârșitul anului

Creditele de consum şi ipotecare sunt mai ieftine până la sfârșitul anului

Până în ajunul sărbătorilor de iarnă creditele de consum şi cele ipotecare pot fi cu uşurinţă accesate la prima bancă din Moldova. Fie că vorbim despre realizarea proiectelor sau nevoilor personale, în această perioada VictoriaBank vă bucură cu dobânzi net mai mici la cele mai populare credite.

Pentru că planurile se fac din timp, VictoriaBank anunță că până la 31 decembrie 2014 clienţii care vor accesa credite de consum sau ipotecare la Victoriabank vor beneficia de o rată a dobânzii preferenţială - creditele de consum Magic și Credit Ordinar, precum și creditele ipotecare Casa Magică și Renaissance City. VictoriaBank oferă această oportunitate deja mai mulți ani, generând oferte potrivite pentru cei care își planifică din timp, spre exemplu, vacanța de iarnă, sau achiziţii majore de sărbători.

VictoriaBank finanţează proiectele clienților săi, acordând Creditul Magic la o dobânda de doar 12 % anual, fără comisioane ascunse, pe un termen până la 36 de luni în sumă maxim 60.000 lei. Creditul Ordinar se acordă pe o perioadă de până la 5 ani, pentru o sumă nelimitată, la o rată avantajoasă de 14%.

Creditul ipotecar Casa Magică de la VictoriaBank Vă oferă soluţia optimă pentru planurile imobiliare. Până la 31 decembrie, la linia de credit Casa Magică se va achita o rată a dobânzii preferențială de 12% anual, pe un termen de până la 20 ani, cu doar 15 % aport propriu, şi 100% finanţare din costul proiectului. Mai mult decât atât, pentru contractarea creditului Casa Magică se solicită pachet minim de acte, creditul fiind accesibil pentru toate persoanele care întrunesc condițiile Băncii.

Iar pentru cei dornici de a procura locuință într-o zonă ecologică la doar 2 km de Chișinău, în complexul rezidenţial Renaissance City se bucură de popularitate oferta specială - cu doar 15 % aport propriu şi termen până la 20 ani cu rata dobânzii: I an - 5%; II an - 6%; III an - 7%; începând cu al IV an - 8%.

VictoriaBank este un partener de încredere și oferă în portofoliul său soluții actuale pentru rezolvarea problemelor financiare ale fiecărui client. Pentru a înțelege cel mai bine avantajele celor 4 tipuri de credite, VictoriaBank își așteaptă clienții în cele peste 100 de subdiviziuni din întreaga ţară. Consultanții VictoriaBank vor ajuta clientul să aleagă varianta de credit cea mai avantajoasă și potrivită. Pentru mai multe informații și detalii cu privire la oferta de credite accesați www.victoriabank.md. Tot pe pagina electronică a băncii poate fi vizualizată harta de filiale Victoriabank, de pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Noutați dupa tema