Noutaţi

Capcană pentru piața produselor petroliereLászló DIÓSI: Foreign investments come to Moldova due to banking system stabilityDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Aprilie, a.2021Când nu sunt bani de la FMI, emitem VMS! Nikolay BORISSOV: ”Cumpărarea Moldindconbank-ului reprezintă cea mai bună achiziție de pe piața moldovenească, deși e și cea mai riscantă” Jocuri în ping-pong petrolierAnul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Comertbank vine cu un nou serviciu pentru clienții săi – Bancassurance

Comertbank vine cu un nou serviciu pentru clienții săi – Bancassurance

Începând cu 17 noiembrie 2014 noul serviciu Bancassurance va deveni accesibil pentru toți clienții BC Comertbank SA. Acum clienții Băncii pot achiziționa produse de asigurări direct la sediul Băncii, ceea ce le permite să economisească timp personal, dar și să încheie mai rapid contractele de asigurare. Comertbank evoluează în calitate de agent de asigurări și încheie contracte de asigurare cu clienții, în baza acordului de mandat încheiat cu societatea de asigurări DONARIS VIENNA INSURANCE GROUP C.A. S.A.

Clienții acestui serviciu pot fi atât persoane juridice, cât și fizice, care doresc să achiziționeze polițe de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto (AORCA) și „Cartea Verde”, precum și polițe de asigurare benevolă a imobilelor, autovehiculelor (CASCO). Clientul Băncii poate folosi serviciul bancassurance și în alte scopuri personale, de exemplu, pentru asigurările medicale în timpul călătoriilor în străinătate sau pentru asigurarea benevolă a bunurilor.

Noul serviciu bancassurance va simplifica și încheierea contractelor de cred cu Comertbank, care prevăd deseori obligația debitorului de a asigura obiectele gajului (asigurarea imobilului). Acum un potențial client Comertbank nu va trebui să meargă în mod special la societățile de asigurări, pentru a încheia contractul de asigurare a acestor bunuri. Acesta va putea beneficia de serviciul dat la fața locului și în condiții avantajoase. Pentru a presta la cel mai înalt nivel serviciul dat, angajații Băncii au urmat o instruire specială în acest sens.

Astfel, prin introducerea serviciului Bancassurance, Comertbank devine un centru complex de creditare și asigurare. Clienții Băncii vor beneficia de servicii suplimentare și consultații, ceea ce le va face mult mai confortabilă achiziționarea produselor bancare și de asigurări în același oficiu.

DONARIS VIENNA INSURANCE GROUP C.A. S.A.– este o companie de origine austriacă, cu o istorie şi tradiţii în domeniul asigurărilor de peste 190 de ani. În prezent societatea dată este unul din cele mai mari grupuri de asigurări din Europa şi își desfăşoară activitatea în 25 de ţări, atât pe segmentul asigurărilor generale, cât şi pe cel al asigurărilor de viaţă.
Informații. Bancassurance presupune organizarea sistemului de vânzare încrucișată (cross-selling) a polițelor de asigurare prin intermediul unei rețele extinse de filiale și sucursale ale băncii. Bancassurance transformă banca într-un supermarket financiar, în care clienții pot beneficia de un spectru larg de servicii de creditare, investiții și asigurare, într-un singur loc și fără a cheltui timp în plus.

Noutați dupa tema