Noutaţi

Când nu sunt bani de la FMI, emitem VMS! Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Martie, a.2021Nikolay BORISSOV: ”Cumpărarea Moldindconbank-ului reprezintă cea mai bună achiziție de pe piața moldovenească, deși e și cea mai riscantă” Jocuri în ping-pong petrolierAnul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

COLLIDER – A creatives event

COLLIDER – A creatives event

10 Oct, 2017
16:30-20:00
DreamUps Innovation Campus, str. Uzinelor 1, Chisinau

VORBITORI

Tim Thompson este fondator și „gânditor revoluționar șef” la RevThink. Viziunea și experiența lui au consacrat RevThink drept principalul susținător al antreprenorilor creativi.

Cea mai recentă lucrare a sa include „Formula antreprenoriatului și cele patru etape ale unei cariere creative”.

Un veteran în motion design, Tim se număra printre cei câțiva creatori care în 1995 au întemeiat „Imaginary Forces”. După secvența de titlu a filmului SE7EN(regizat de Kyle Cooper pentru David Fincher), definitorie pentru industrie, Tim a inventat noi metode de producție, care au permis „Imaginary Forces” și altor companii să lanseze revoluția în motion design, dar și să prospere ca afaceri de succes.

Printre cele mai recente realizări ale sale se numără colaborarea cu „Strategic Steps for Growth” la NYU, cea cu Proiectul de Competitivitate din Moldova (un efort comun al USAID și al Guvernului Suediei, implementat de Chemonics) și, împreună cu colegul său de la RevThinker, Joel Pilger, a creat Creative Entrepreneurs (în parteneriat cu PromaxBDA), unde directorii de agenții se întrunesc și colaborează pentru viitorul industriei.

Jim Read, Creative Director la „Turner's truTV”, se ocupă de imaginea de brand a postului TV, lansarea de programe pe platforme mutiple, precum și campanii de susținere. Jim a creat pentru branduri de divertisment timp de 20 de ani. Având un background în designul grafic și abilitatea de a echilibra narațiunea, esteticul și obiectivele de marketing, a lucrat cu numeroase mărci în televiziune, film, digital, spații tradiționale și experimentale, atât pe partea de client, cât și pe cea a agențiilor.
Robb Wagner este fondatorul „Brand-Building Entertainment”™, Stimulated-Inc., pionier în noua paradigmă a content-ului și tehnologiei. Munca lui Robb întruchipează experientele de genul „o dată în viață”, de maxim impact, născute atunci când aceste elemente converg. Clienți: Carnival Cruise Line, Disney, ABC, Foo Fighters, YouTube, Michael Jackson.

Joel Pilger este un campion al antreprenoriatului creativ, care vine alături de proprietari pentru a-i ajuta să transforme agențiile, prin accelerarea creșterii, rentabilității și a impactului lor în industrie. În calitate de consultant al companiei RevThink, Joel consiliază un portofoliu format din 70 de studiouri, agenții și companii de producție din 17 țări din întreaga lume, reprezentând peste 75 milioane de dolari din producția globală.
Timp de 20 de ani Joel a condus „Impossible Pictures” - agenția care se bucura de cel mai mare ritm de creștere în SUA, până la vânzarea sa în 2014.

Nika Offenbac este partener și producător executive la studioul „And/Or”. Atelierul desfășoară campanii, proiectează „ambalaje” pentru programe, face rebrand-uri de posturi și creează producții originale scurte (promo, serii digitale, clipuri identitare) pentru unele dintre cele mai mari companii din domeniile media, divertisment și cultură, inclusiv NBCUniversal, Turner și Viacom. Recent a colaborat cu truTV, Comedy Central, FX, MTV și Sundance TV.
În 2015, Nika a produs și regizat pentru MTV World un documentar episodic despre evoluția globală a muzicii electronice dance. Filmele sale de scurt metraj au fost prezentate pe plan internațional la Centrul Lincoln, IFC și The LACMA și sunt incluse în colecția permanentă a SF MOMA. Nika a lucrat în calitate de producător executiv și regizor timp de peste un deceniu, cu un portofoliu care cuprinde televiziune, film, scurmetraje și reclame. Producția sa „Small Small Thing” a avut premiera în limba engleză la Al Jazeera, după ce a primit peste o duzină de premii în circuitul festivalului internațional și comentarii pozitive în „NY Times”, „Indiewire” și „Huffington Post”.

Gazda evenimentului

Eugen Boico - gazda evenimentului, este fondator și CEO al Public Moldova și NRG Events. Eugen nu are nevoie de prezentare pentru creatorii moldoveni, deoarece este foarte apreciat și cunoscut de comunitate.
Îi suntem recunoscători pentru faptul că a acceptat să fie gazda evenimentului și să contribuie la dezvoltarea industriei creative din Moldova.
Suntem nerăbdători să aflăm ce a pregătit pentru eveniment. Rămâneţi aproape!

Noutați dupa tema