Noutaţi

Capcană pentru piața produselor petroliereLászló DIÓSI: Foreign investments come to Moldova due to banking system stabilityDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Aprilie, a.2021Când nu sunt bani de la FMI, emitem VMS! Nikolay BORISSOV: ”Cumpărarea Moldindconbank-ului reprezintă cea mai bună achiziție de pe piața moldovenească, deși e și cea mai riscantă” Jocuri în ping-pong petrolierAnul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Banca de Economii - 74 ani de banking profesionist

Banca de Economii - 74 ani de banking profesionist

Astăzi sărbătorim 74 de ani de la fondarea Băncii de Economii. E o aniversare a succesului, obținut de cea mai mare bancă împreună cu partenerii si clienții săi.
74 de ani înseamnă cea mai mare experiență în domeniul financiar-bancar din țară, cea mai mare rețea de locații, cel mai mare număr de clienți și cel mai mare colectiv.

Viorel Bîrca, Președinte Interimar BEM: „Banca de Economii este un brand financiar cu un vector clar - dezvoltare; o echipă profesionistă și creativă; proiecte ambițioase și eforturi mari depuse pentru realizarea acestora. Dar, în primul rând, Banca de Economii înseamnă oameni – cei peste 2,100 de angajați, cei peste 250 de mii de clienți, parteneri, acționari. Toți avem aceleași aspirații spre succes și rezultate cât mai bune. La mulți ani, Banca de Economii! ”
Banca de Economii a fost creată pe 11 noiembrie 1940, odată cu inaugurarea in Moldova a 7 direcţii judeţene ale Caselor de Stat de Economii: Chişinău, Bălţi, Cahul, Bender, Orhei, Soroca şi Tiraspol. Timp de 74 de ani Banca a reușit să devină una dintre cele mai importante instituții financiare din țară. Este cea mai mare bancă din țară, având cea mai largă rețea de locații – 576 de unități. Aceasta reprezintă 45% din întregul sistem de retail banking din țară. Mai mult, în cadrul BEM muncesc peste 2,100 de oameni, acesta fiind cel mai mare număr de angajați din întreg sistemul financiar-bancar.

De ziua sa, Banca de Economii a pregătit surprize pentru clienții săi. Cei care vor efectua pe 11 noiembrie un transfer bănesc, vor deschide un card bancar sau un depozit, pot câștiga daruri importante. În joc sunt puse 11 premii bănești, cel mai mare fiind de 11 mii de lei.

De aniversarea sa, Banca de Economii a lansat un concurs pentru tineri talentați și creativi, pasionați de fotografie. Ei vor avea ocazia să zboare cu cel mai mare balon cu aer cald din Moldova și să facă poze ale Chișinăului, de la înălțime. Cea mai reușită fotografie va fi plasată în materialele de promovare ale Băncii de Economii, fiind văzută de mii de oameni.

Banca de Economii. Cea mai mare bancă de 74 ani!

Noutați dupa tema