Noutaţi

Jocuri în ping-pong petrolierDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Ianuarie, a.2021Anul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Accor deschide primul său hotel în Moldova, accelerând expansiunea internațională

Accor deschide primul său hotel în Moldova, accelerând expansiunea internațională

BERD’S CHIȘINĂU MGALLERY HOTEL COLLECTION ÎȘI AȘTEAPTĂ PRIMII OASPEȚI

Primul hotel Accor din Moldova s-a deschis pe 28 decembrie 2020. Complexul cu 33 de camere din capitala Republicii Moldova s-a alăturat Colecției de hoteluri MGallery, reprezentată de peste 100 de hoteluri de tip boutique din întreaga lume. Hotelul nou deschis va oferi oaspeților săi camere luxoase, un restaurant uluitor, Art Lounge și un SPA distins. BERD's Chișinău MGallery Hotel Collection promite o călătorie autentică în cultura, tradițiile Moldovei și designul modern.

În apropierea centrului istoric al versatilului Chișinău, BERD’s Chișinău MGallery Hotel Collection este primul hotel de tip boutique din Moldova și un actor care schimbă regulile jocului în ospitalitatea locală. Complexul a fost proiectat de un arhitect italian și designer de interior Luca Scacchetti, care a integrat elementele culturii moldovenești la toate nivelurile: design, lucrări de artă, alimente și băuturi, ambianță. Tradițiile locale și modernitatea sunt o promisiune perfectă de a oferi fiecărui oaspete o călătorie luxoasă all-in-one în cultura și tradițiile moldovenești. Hotelul oferă 33 de camere și apartamente pline de tradiții locale combinate cu modernitate, estetică contemporană și confort premium.

Designul hotelului dezvăluie spiritul local chiar de la începutul călătoriei oaspeților, cu un pom colorat al vieții care îi întâmpină în hol, și care mai poate fi găsit cusut pe uniformele personalului. Materialele organice, cum ar fi piatra, pielea și lemnul, îmbinate în linii pure și texturi netede, cu scheme de culori calde, cu adăugarea covoarelor basarabene sau a pieselor de artă și meșteșugărit creează o atmosferă confortabilă, dar și mistică. În Art Lounge, oaspeții pot sărbători cultura moldovenească din punctul de vedere al celor inițiați și apoi se pot relaxa în cameră, care creează un cocon sigur pentru a se destinde și îi face să se simtă privilegiați.

Experiența integrată moldovenească este creată de ritualuri și momente speciale, specifice colecției MGallery boutique. Intrând în hotel, oaspeții primesc un cadou de bun venit, iar la bar îi așteaptă băutura semnată – un cocktail alinător pe bază de vin moldovenesc cu ingrediente locale, precum lavandă infuzată, lichior și miere, servit în pahare cu design frumos.

Oaspeții se pot bucura de momente memorabile participând la un masterclass de prezentare a picturii cu vin, unde fiecare poate crea o piesă unică de artă folosind alcool.

Hotelul premium de marca Accor le mai oferă oaspeților săi și un restaurant italian uluitor care servește cocktailuri semnate MGallery și bucatele gastronomiei locale, o experiență de SPA cu spații premium și un studio de sport complet echipat.

Moldova este o bijuterie ascunsă, plină de multe oportunități de descoperit, îmbogățind experiențele fiecărui oaspete care alege această destinație. BERD's Chișinău MGallery Hotel Collection, situat în inima Chișinăului, este un loc minunat pentru a explora cultura locală. Iar datorită grijii excepționale acordate detaliilor și experiențelor create, hotelul oferă amintiri de neuitat și gustul tradițiilor moldovenești – spune Christophe Chamboncel, VP responsabil de operațiuni Accor Europa de Sud-Est.

MGallery Hotel Collection include hoteluri de tip boutique, fiecare cu propriul design original și istorii unice de povestit. Fiecare destinație oferă o experiență excepțională inspirată din esența localității, creând momente memorabile care inspiră amintiri pe toată viața. În prezent, MGallery cuprinde peste 100 de hoteluri de tip boutique, permițând oaspeților să descopere peste 30 de destinații din întreaga lume. În centrul orașului, pe malului mării, în sânul naturii sau în locuri neobișnuite, hotelurile din Colecția MGallery invită fiecare oaspete să exploreze lumea și splendorile ei.

Proprietarul noului hotel MGallery din Moldova este compania Dalomites SRL, deținută de Dorian și Lucia Berdos, care are și interese în industria farmaceutică, deținând, printre altele, lanțul de farmacii Felicia din Moldova.

***
DESPRE ACCOR
Accor este un grup de ospitalitate, lider mondial, care deține mai mult de 5.000 de proprietăți, și 10.000 de localuri care servesc alimente și băuturi în 110 țări. Grupul are unul dintre cele mai diverse și complet integrate ecosisteme de ospitalitate din industrie, cuprinzând branduri de lux și premium, oferte de nivel mediu și clasă econom, concepte unice de stil de viață, localuri de divertisment și de noapte, restaurante și baruri, reședințe private de marcă, proprietăți de cazare comună, servicii de concierge, spații de tip coworking și multe altele. Accor se mândrește, de asemenea, cu un portofoliu de neegalat de mărci distinctive și cu aproximativ 300.000 de membri ai echipei în întreagă lume. Peste 65 de milioane de membri beneficiază de programul cuprinzător de loialitate al companiei ALL Accor Live Limitless – un companion zilnic de viață care oferă acces la o mare varietate de recompense, servicii și experiențe. Prin intermediul inițiativelor sale Planeta 21 - Acționând Aici, Accor Solidarity, RiiSE și ALL Heartist Fund, grupul se concentrează pe stimularea acțiunilor pozitive prin etica afacerilor, turismul responsabil, sustenabilitatea mediului, implicarea comunității, diversitatea și incluziunea. Fondată în 1967, Accor SA are sediul în Franța și este listată public la bursa de valori Euronext Paris (cod ISIN: FR0000120404) și pe piața OTC (Ticker: ACRFY) în Statele Unite. Pentru mai multe informații accesați group.accor.com, sau urmăriți Accor pe Twitter, Facebook, LinkedIn și Instagram.
DESPRE DALOMITES SRL
Dalomites SRL a fost fondată în 2007, cu scopul deschiderii hotelului, și face parte din compania mamă deținută de familia Berdos.

Noutați dupa tema