Noutaţi

Când nu sunt bani de la FMI, emitem VMS! Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Martie, a.2021Nikolay BORISSOV: ”Cumpărarea Moldindconbank-ului reprezintă cea mai bună achiziție de pe piața moldovenească, deși e și cea mai riscantă” Jocuri în ping-pong petrolierAnul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Ziua Îndrăgostiților merită o abordare mai specială. Marcați-vă data în calendar pentru a vă bucura de o experiență romantică exclusivă la BERD’S Chișinău MGallery Hotel Collection.

Ziua Îndrăgostiților merită o abordare mai specială. Marcați-vă data în calendar pentru a vă bucura de o experiență romantică exclusivă la BERD’S Chișinău MGallery Hotel Collection.

“LOST IN LOVE”
O EXPERIENȚĂ MAGNIFICĂ DE DRAGOSTE PURĂ TOATĂ LUNA FEBRUARIE
Experiența include:
- Cazare în cameră de tip Superior, decorată cu petale de trandafir și lumânări
- Mic dejun special în cameră
- Un desert la alegerea bucătarului șef
- O sticlă de vin spumant
- Acces nelimitat la Spa by Berd's Zona Aqua
- Voucher cadou pentru 2 persoane la SPA by BERD’S
- Două vouchere pentru cocktail la Mezzo Bar
- Ceai sau cafea servit în cameră;
- Check-out gratuit până la 16:00*
* în funcție de disponibilitatea ulterioară a camerei
Prețul per noapte: 221 EUR (două persoane)
Păstrați scânteia vie și bucurați-vă de oferta noastră tot weekendul. Încântați-vă cu o escapadă magnifică de o dragoste pură și profitați de clipe unice, special concepute pentru Dvs.
Prețul per weekend: 321 EUR (două persoane)
*Experiența LOST IN LOVE este valabilă pentru toată luna Februarie.
Rezervă acum
De Valentine's Day, surprinde-ți jumătatea cu o cină romantică!
Sunteti asteptati cu un meniu special conceput pentru doua persoane, pe care sa il savurati din plin:
Stridii glazurate, cu iaurt afumat, dulceață din castravete si cremă de avocado
Cuplu langustin flambat servit cu citric mayo, sos tonatto si cremă din porumb
Sorbet din fructul pasiunii
Piept de rață confiat cu fondant din cartof și înghețată din foie gras
Red velvet cu capsuni, crema de lychee si sos din trandafir
Vinuri:
-Chardonnay Barel Fermented
-Cuvee Rouge
Prețul cinei : 45 euro (per persoană)