Noutaţi

Jocuri în ping-pong petrolierDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Ianuarie, a.2021Anul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Vânzările totale ale furnizorilor de servicii de telefonie mobilă s-au ridicat, în trimestrul trei al anului 2020, la aproximativ 765 milioane lei, în scădere cu 8% față de aceeași perioadă din 2019.

Vânzările totale ale furnizorilor de servicii de telefonie mobilă s-au ridicat, în trimestrul trei al anului 2020, la aproximativ 765 milioane lei, în scădere cu 8% față de aceeași perioadă din 2019.

Acest lucru a fost raportat de Agenția Națională pentru Reglementarea în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației, menționând că, potrivit statisticilor prezentate de furnizorii de comunicații mobile, în trimestrul III al anului 2020, venitul mediu lunar pe utilizator activ telefonia mobilă (ARPU) a scăzut cu 2,8%, comparativ cu aceeași perioadă din 2019 și a constituit 75,9 lei. În același timp, ARPU de la Orange Moldova s-a ridicat la 78,3 lei, Moldtelecom-Unite - 74,9 lei, iar Moldcell - 71,6 lei. Potrivit ANRCETI, cotele de piață ale celor trei operatori de pe piața serviciilor de telefonie mobilă, în funcție de venituri, la sfârșitul celui de-al treilea trimestru al acestui an. a reprezentat: Orange Moldova - 63%, Moldcell - 31% și Moldtelecom-Unite - 6%. // 26.11.2020 - InfoMarket.

Noutați dupa tema