Noutaţi

Capcană pentru piața produselor petroliereLászló DIÓSI: Foreign investments come to Moldova due to banking system stabilityDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Aprilie, a.2021Când nu sunt bani de la FMI, emitem VMS! Nikolay BORISSOV: ”Cumpărarea Moldindconbank-ului reprezintă cea mai bună achiziție de pe piața moldovenească, deși e și cea mai riscantă” Jocuri în ping-pong petrolierAnul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

CHRISTMAS MARKET “MAGIC YARDSALE”

CHRISTMAS MARKET “MAGIC YARDSALE”

Prieteni, Miracolul de Crăciun s-a produs și după 8 luni de așteptare organizăm un nou eveniment!
Acesta va avea un nou format, un nou loc, adaptat la noile realități. Dar același Yardsale - cumpărături interesante, întâlniri cu prietenii, muzică plăcută, mâncare delicioasă. O adevărată sărbătoare!
Mai exact: pe tot parcursul lunii decembrie ne vom întâlni într-un loc minunat - terasa GastroVeranda, pe str. 31 august 78A (lângă Biblioteca Națională)!
În fiecare weekend vom desfășura un mic, dar foarte confortabil târg de Crăciun, cu vânzarea decorațiunilor de iarnă realizate manual, cadouri și suvenire, accesorii și haine, articole de interior și multe altele. În fiecare zi vor expune produsele meșteri, designeri și vânzători diferiți. Promitem să vă povestim detaliile despre programul și participanții din fiecare zi!
Tradițional, vom avea muzică, sesiuni de masterclass dedicate sărbătorilor, divertisment pentru copii și părinți!
Primele evenimente din seria T RG DE CRĂCIUN „MAGIC YARDSALE” vor avea loc în zilele de 5 și 6 decembrie (sâmbătă și duminică)!
Echipa GastroVeranda este responsabilă de zona gastronomică: un meniu variat din bucătăria asiată, gogoși din Tbilisi cu bulion, precum și wrap-uri, hot-dog și, desigur, deserturi cu cafea și ceai! Și numaidecât, vin fiert!
Da, Yard Sale-ul va avea loc afară pentru respectarea măsurilor epidemiologice.
Da, accesul în zona evenimentului este permis doar cu mască.
Da, la intrarea în zona evenimentului se va măsura temperatura.
Da, dezinfectanților!
Da, și acest lucru este important: contribuția voluntară la intrare: 50 lei.