Noutaţi

Jocuri în ping-pong petrolierDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Ianuarie, a.2021Anul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Revoluţie pe piaţa auto: Israelienii au inventat bateria care se încarcă în 5 minute

Revoluţie pe piaţa auto: Israelienii au inventat bateria care se încarcă în 5 minute

Compania israeliană StoreDot a inventat prima baterie pentru vehicule electrice care se poate încărca complet în doar 5 minute, ceea ce duce utilizarea vehiculelor electrice mai aproape de realitatea cotidiană şi rezolvă una dintre marile probleme ale industriei, potrivit Bloomberg.
Mostrele de baterii litiu-ion au fost produse de partenerul strategic al StoreDot din China, cunoscut drept Eve Energy şi au fost utilizate pentru demonstraţii într-un scuter cu două roţi.
StoreDot a anunţat că bateriile cu încărcare rapidă ar putea da un răspuns temerilor legate de autonomie şi durata de încărcare – una dintre principalele bariere în faţa adopţiei vehiculelor electrice la scară largă.
Cu toate acestea, bateriile care se încarcă atât de repede nu vor ajunge probabil la scară largă în următorii ani, întrucât nu există infrastructură de încărcare pentru ele.
„Este o veste imensă pentru industrie, care face încărcarea rapidă mai simplă şi poate elimina încă o barieră în calea adopţiei. (...) Însă va mai dura o perioadă până când aceste beneficii se extind la întreaga piaţă”, a declarat David Watson, CEO al companiei de vehicule electrice Ohme Technologies din Marea Britanie.

Zf.ro

Noutați dupa tema