Noutaţi

Jocuri în ping-pong petrolierDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Ianuarie, a.2021Anul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Munca de acasă se oglindeşte în starea de sănătate a angajaţilor. Kinetoterapeuţii vin cu soluţii

Munca de acasă se oglindeşte în starea de sănătate a angajaţilor. Kinetoterapeuţii vin cu soluţii

Munca de acasă se oglindeşte în starea ta de sănătate. Speciliştii spun că dacă stăm cu orele pe scaun ajungem să avem dureri de oase şi musculare.

Kinetoterapeutul Dragoş Luscan şi-a dat seama că poate să facă din asta o afacere, aşa că a lansat un program online de exerciţii fizice şi de postură, toate adaptate pentru cei care lucrează de acasă. Un abonament lunar costă în jur de 500 de euro, iar pentru a începe exerciţiile ai nevoie doar de conexiune la internet, pentru că şedintele se fac pe Zoom.

„Le recomand 2-3 sesiuni pe săptămână. În acelaşi timp, le recomand să meargă şi în aer liber, nu doar să stea în faţa calculatorului şi să lucreze cu mine. Lipsa aceasta de mişcare vine cu diverse probleme de ordin cardiovascular, probleme osoase, musculare, articulare”, spune Dragoş Luscan, kinetoterapeut & owner KinetoFit.

Gabriela lucrează de acasă din când a început pandemia. Pentru că nu mai putea să se concentreze din cauza durerilor cervicale, început să facă exerciţii fizice cu Dragoş.

„Fac 3 sesiuni pe săptămână, dar repet exerciţiile în fiecare zi acasă. Unul din sfaturile pe care le-am primit a fost să-mi ţin picioarele un pic ridicate, nu drepte, pe podea”, povesteşte Gabriela.

Mediafax.ro

Noutați dupa tema