Noutaţi

Jocuri în ping-pong petrolierDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Ianuarie, a.2021Anul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Cum pot ajuta companiile în eforturile de vaccinare: Amazon deschide un centru de vaccinare pop-up în Seattle

Cum pot ajuta companiile în eforturile de vaccinare: Amazon deschide un centru de vaccinare pop-up în Seattle

Amazon deschide un centru de vaccinare de tip pop-up în Seattle pentru a contribui la eforturile autorităţilor în campania de vaccinare din SUA, potrivit CNBC.
Gigantul va deschide duminică o clinică ce va fi funcţională timp de o zi la sediul Amazon din Seattle, a anunţat compania joi.
„Adevărul este că această pandemie a fost o tragedie pentru ţară, pentru llume şi pentru Washington. (...) Suntem dornici să ajutăm şi să salvăm vieţi în statul nostru, să reconstruim economia alături de voi şi să dăm pagina de la capitolul Covid cât mai curând”, a declarat un purtător de cuvând al Amazon la o conferinţă de presă la care a participat Jay Inslee, guvernatorul Washingtonului.
Clinica pop-up va fi lansată în parteneriat cu Centrul Medical Virginia Mason din Seattle şi are ca scop administrarea a 2.000 de doze de vaccin persoanelor care sunt eligibile în această etapă a campaniei de vaccinare. De asemenea, Amazon va ajuta din punct de vedere logistic.
În parael, Amazon face parte dintr-o alianţă de state şi companii private care are scopul de a accelera campania de vaccinare din America. Din acest parteneriat mai fac parte companii precum Starbucks şi Microsoft.

Zf.ro

Noutați dupa tema