Noutaţi

Jocuri în ping-pong petrolierDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Ianuarie, a.2021Anul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Gigantul Lufthansa pierde 1 milion de euro la fiecare 2 ore, iar cifrele sunt „mai bune” decât în 2020

Gigantul Lufthansa pierde 1 milion de euro la fiecare 2 ore, iar cifrele sunt „mai bune” decât în 2020

Gigantul Lufthansa peirde 1 milion de euro la fiecare două ore, ceea ce reprezintă „o îmbunătăţire semnificativă” faţă de cel mai dur punct al crizei generate de Covid-19, a anunţat Carsten Spohr, CEO al grupului aerian, joi, citat de Reuters.
Compania Lufthansa aduna pierderi într-un ritm de două ori mai rapid în cel mai sumbru punct al crizei din 2020. Operatorul a luat măsuri pentru reducerea costurilor, a punctat CEO-ul Carsten Spohr, într-un interviu găzduit de Eurocontrol.

Grupul a primit anul trecut ajutor guvernamental de 9 miliarde de euro, iar guvernul german a preluat o participaţie de 20% în companie.
Lufthansa a ars până acum 3 miliarde de dolari din infuzia de capital şi ar putea să nu aibă nevoie în final de întreaga sumă, a menţionat directorul executiv.
Compania speră ca sezonul de vară să aducă o revenire puternică a cererii pentru călătorii, iar conducerea companiei estimează că va opera la o capacitate de 40-60% din nivelul pre-criză pe parcursul anului 2021.

Zf.ro

Noutați dupa tema