Noutaţi

Nikolay BORISSOV: ”Cumpărarea Moldindconbank-ului reprezintă cea mai bună achiziție de pe piața moldovenească, deși e și cea mai riscantă” Jocuri în ping-pong petrolierDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Ianuarie, a.2021Anul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Strategia pentru dezvoltarea infrastructurii pentru transportul alternativ din Chișinău a fost prezentată pentru consultări publice.

Strategia pentru dezvoltarea infrastructurii pentru transportul alternativ din Chișinău a fost prezentată pentru consultări publice.

Proiectul a fost dezvoltat de Primăria Chișinău, cu sprijinul asociației publice ECOPRO în parteneriat cu PNUD Moldova, Green City Lab și Automobil Club Moldova. Strategia a fost dezvoltată în legătură cu creșterea numărului de cetățeni care preferă să se deplaseze prin oraș cu transport alternativ (bicicletă, scuter etc.). Scopul proiectului este de a îmbunătăți mobilitatea urbană, situația mediului și sănătatea publică prin integrarea bicicletelor și a altor transporturi alternative în sistemul general al infrastructurii de transport urban ca mod de transport cu drepturi depline. Principalele rezultate așteptate după implementarea Strategiei pentru dezvoltarea infrastructurii pentru transportul alternativ în Chișinău până în 2026 sunt: crearea unei rețele de rute alternative de transport cu o lungime totală de 200 km, care va conecta toate sectoarele Chișinăului; schimbarea atitudinii rezidenților față de transportul alternativ; o creștere a ponderii transportului alternativ în raport cu ponderea totală a mișcărilor zilnice a tuturor tipurilor de transport până la 1%; o creștere a numărului de parcări de biciclete lângă agențiile guvernamentale, instituțiile de învățământ și centrele de agrement. Proiectul de strategie poate fi găsit pe site-ul www.chisinau.md, iar opiniile și propunerile privind strategia sunt acceptate electronic https://forms.gle/Mw1x5VC33soQhHfo7. // 03.03.2021 - InfoMarket.

Noutați dupa tema