Noutaţi

Nikolay BORISSOV: ”Cumpărarea Moldindconbank-ului reprezintă cea mai bună achiziție de pe piața moldovenească, deși e și cea mai riscantă” Jocuri în ping-pong petrolierDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Ianuarie, a.2021Anul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Peste 160 de persoane fizice din Moldova au plătit la buget 2 mln. lei sub forma impozitului pe venit din prestarea serviciilor către companii IT nerezidente și rețelele de socializare.

Peste 160 de persoane fizice din Moldova au plătit la buget 2 mln. lei sub forma impozitului pe venit din prestarea serviciilor către companii IT nerezidente și rețelele de socializare.

Potrivit serviciului de presă al Serviciului Fiscal de Stat, 161 de contribuabili s-au conformat voluntar și au prezentat declarațiile cu privire la impozitul pe venit, declarând venit impozabil obținut din prestarea serviciilor companiilor nerezidente, rețele de socializare (Google Ireland LTD și Facebook Ireland LT), în valoare de 19,9 mln. Lei. Impozitul pe venit a constituit 2 mln. lei. În același timp, în 2020, autoritățile fiscale au continuat să aplice măsuri de conformitate voluntare în legătură cu unele persoane cu o diferență semnificativă între veniturile declarate și cele primite. În același timp, în 2020, organele fiscal au continuat tratamentele de conformare voluntară față de un eșantion selectat de persoane fizice, care au înregistrat o diferență semnificativă dintre veniturile declarate și ieșiri/intrări de fonduri. Se anunță că, 14 persoane au prezentat declarațiile privind impozitul pe venit, declarând venituri obținute în sumă de 3,8 mln. lei și au achitat la buget impozit pe venit în sumă de 520,9 mii lei. SFS menționează că, potrivit legii, subiecții impunerii cu impozit pe venit sunt persoanele fizice rezidente ale Moldovei, care nu desfăşoară activitate de întreprinzător şi pe parcursul perioadei fiscale obţin venituri impozabile din orice surse aflate în Moldovei şi din orice surse aflate în afara Moldovei. În acest an, persoanele fizice pot prezenta declarația cu privire la impozitul pe venit pentru anul fiscal 2020 până la 30 aprilie. // 04.03.2021 – InfoMarket.

Noutați dupa tema