Noutaţi

Straniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Octombrie, a.2020Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Patru obiecte imobiliare din municipiul Chișinău, deținut de stat, au fost vândute la o licitație, contra sumei de 36,16 milioane de lei.

Patru obiecte imobiliare din municipiul Chișinău, deținut de stat, au fost vândute la o licitație, contra sumei de 36,16 milioane de lei.

În timpul licitației desfășurate pe 4 Noiembrie, au fost vândute 4 din cele 6 proprietăți scoase la vânzare în municipiul Chișinău. Potrivit Agenției de Proprietate Publică, imobilele cu o suprafață de 0,7105 hectare, situate pe strada Mihail Sadoveanu, au fost vândute cu 22,88 milioane de lei, cu un preț inițial de 6,5 milioane de lei. Pentru 6,6 milioane de lei (cu un preț inițial de 5,5 milioane de lei), a fost vândut un complex de proprietăți - o clădire cu o suprafață de 854 mp. și un teren pentru construcție cu o suprafață de 0,44118 hectare în Codru, municipiul Chișinău. Pentru 3,6 milioane de lei, un teren pentru construcții cu o suprafață de 0,0868 hectare a fost vândut pe strada Docuceaev (cu un cost inițial de 3 milioane de lei) și pentru 3,08 milioane de lei - un teren pentru construcții în Codru (preț inițial - 2 milioane de lei). Conform regulamentului privind licitația cu ciocanul, cumpărătorii trebuie să plătească costul obiectelor achiziționate în termen de 20 de zile de la data semnării protocolului privind rezultatele licitației, precum și să plătească un impozit privat de 1% din valoarea proprietății achiziționate, adică 361,6 mii lei. În termen de 7 zile de la data plății întregii sume către bugetul de stat, se va încheia un acord de cumpărare între Agenția Proprietății Publice și cumpărători. // 05.11.2020 - InfoMarket.

Noutați dupa tema