Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Iulie, a.2020Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Consumatorii finali vor putea să-și schimbe furnizorul de energie electrică și să încheie un acord de livrare a energiei electrice cu acesta.

Consumatorii finali vor putea să-și schimbe furnizorul de energie electrică și să încheie un acord de livrare a energiei electrice cu acesta.

Acest lucru este prevăzut în Regulamentul privind procedura de schimbare a furnizorului de energie electrică, aprobat de Consiliul de administrație a Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică și publicat în Monitorul Oficial. Scopul documentului este de a reglementa relația juridică dintre consumatorii finali și furnizor. Regulamentul stabilește, în special, termenii și condițiile schimbării furnizorului, regulile de notificare a actualului furnizor despre schimbarea acestuia, condițiile de plată a facturilor și penalităților pentru energia electrică, semnarea unui nou contract etc. Totodată, Regulamentul nu se aplică în cazul numirii unui furnizor garantant, care va furniza energie electrică consumatorilor finali în baza unei hotărâri aprobate de Consiliul de administrație a ANRE. //23.06.2020 — InfoMarket.

Noutați dupa tema