Noutaţi

Nikolay BORISSOV: ”Cumpărarea Moldindconbank-ului reprezintă cea mai bună achiziție de pe piața moldovenească, deși e și cea mai riscantă” Jocuri în ping-pong petrolierDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Ianuarie, a.2021Anul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

ANRE a cerut, într-un apel public, politicienilor și liderilor de opinie să respecte independența autorității de reglementare a energiei și să se abțină de la a face declarații nefondate și manipulatoare despre aceasta.

ANRE a cerut, într-un apel public, politicienilor și liderilor de opinie să respecte independența autorității de reglementare a energiei și să se abțină de la a face declarații nefondate și manipulatoare despre aceasta.

După cum sa menționat în raportul Agenției Naționale de Reglementare în Energetică, aceasta monitorizează examinarea în parlament a proiectului de Lege privind ilustrația, discutat în cadrul unei ședințe a Comisiei juridice numiri și imunități. În acest sens, ANRE a reamintit că este o instituție independentă care funcționează în strictă conformitate cu legislația actuală, bazată pe cele mai bune practici europene și internaționale. Actualii membri ai Consiliului de administrație al ANRE au fost numiți de parlament prin concursuri deschise și transparente, cu participarea oficialilor din cadrul Secretariatului Comunității Energetice, Delegației UE în Moldova și a altor reprezentanți ai științei și ai societății civile. Evaluările anuale ale Secretariatului Comunității Energetice pentru 2019 și 2020, reflectate în rapoartele corespunzătoare, evaluează activitățile ANRE ca profesionist cu un grad ridicat de competență. „Astfel, agenția califică declarațiile speculative și acuzațiile făcute anterior în spațiul public drept presiune politică și o formă de ingerință directă în activitatea ANRE, care amenință independența instituțională și amenință funcționarea acesteia. În situația actuală, ANRE solicită tuturor forțelor politice și factorilor de opinie publică să se abțină de la acțiuni sau declarații manipulative nejustificate care contravin legislației europene și cadrului juridic național ”, se spune în declarația ANRE. // 04.03.2021 — InfoMarket.

Noutați dupa tema