Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Aprilie, a.2020Oamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Revista presei. Miercuri, 5 decembrie 2018

Revista presei. Miercuri, 5 decembrie 2018

Agenţia InfoMarket prezintă:
* «Комсомольская Правда»
- 170 de mii de moldoveni din Rusia vor fi amnistiți
Amnistia pentru sute de mii de cetățeni moldoveni, care au încălcat legislația privind migrația din Federația Rusă, a fost confirmată documental.
- Șapte ani s-a pretins mort pentru 2 milioane de dolari
Zilele trecute în Moldova, a fost reţinut Igor Vorotinov de 54 de ani din Belarus.

* «Capital Market»
- O pătrime de secol a leului moldovenesc
Pe 29 noiembrie curent s-au împlinit 25 de ani din ziua punerii în circulaţie a valutei naţionale a Moldovei.
- UE a salvat economia moldovenească de colaps, dar sunt obiecţii la productivitate
Trecând peste loviturile externe, comerţul externe se extinde în ţările europene în rezultatul acţiunii Acordului de comerţ liber dintre Moldova şi UE.

* «Аргументы и факты»
- Moor și-a făcut treaba
Cu privire la "realizările" fostului guvernator al Băncii Naționale.
- Merele nu au unde să cadă
Despre modul în care statul a lăsat fermierii în mâinile sorţii.

* «Moldova Suverană»
- Peste 350 de șoferi au fost sancționați pentru instalarea farurilor de tip xenon
Inspectoratul Naţional de Patrulare (INP) reaminteşte conducătorilor auto că este interzisă circulaţia automobilelor care deţin faruri de tip xenon montate în mod ilegal.
- Tîrgul de Crăciun se va desfășura în perioada 15 decembrie 2018 — 15 ianuarie 2019
În perioada 15 decembrie 2018 — 15 ianuarie 2019 Tîrgul de Crăciun va fi organizat la iniţiativa premierului Pavel Filip, pentru al doilea an consecutiv, a relatat Direcţia comunicare a guvernului.