Noutaţi

Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Iunie, a.2020În ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Revista presei. Joi, 2 iulie 2020

Revista presei. Joi, 2 iulie 2020

Аgenția InfoMarket prezintă:
* «Комсомольская Правда»
- În alte țări ale lumii s-a început deja al treilea val de coronavirus, iar Moldova încă nu și-a revenit de la primul
Medicii consideră că ridicarea măsurilor restrictive doar prelungește primul val al infectărilor, care treptat trece în cel de-al doilea val.
- Începând cu țările CSI și finalizând cu Zimbabwe: Unde pot zbura elicopterele moldovenești care au fost construite în secret lângă Chișinău?
Angajații procuraturii și poliției au stopat activitatea ilegală a unei fabrici de construcție a elicopterelor, care activa în apropiere de Chișinău.

* «Ziarul de Garda»
- Recomandări privind ridicarea restricțiilor de călătorie pentru 15 țări non-UE. R. Moldova nu face parte din listă
R. Moldova nu face parte din listă, iar din țările Parteneriatului Estic, doar Georgia va beneficia din nou de regimul de circulație liberă, fără restricții.
- Activitatea zonelor de agrement - bâlciuri și parcuri de distracții interzise
Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP) anunță că va fi interzisă activitatea zonelor de agrement, bâlciuri și parcuri de distracții.