Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Martie, a.2021Nikolay BORISSOV: ”Cumpărarea Moldindconbank-ului reprezintă cea mai bună achiziție de pe piața moldovenească, deși e și cea mai riscantă” Jocuri în ping-pong petrolierAnul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

SUA sunt gata să investească peste 250 de milioane de dolari în construcția unei noi ambasade la Chișinău pe teritoriul fostului stadion republican și solicită autorităților moldovenești să își îndeplinească obligațiile de a-l vinde.

SUA sunt gata să investească peste 250 de milioane de dolari în construcția unei noi ambasade la Chișinău pe teritoriul fostului stadion republican și solicită autorităților moldovenești să își îndeplinească obligațiile de a-l vinde.

După cum s-a menționat în raportul Ambasadei SUA în Moldova, SUA critică adoptarea de către parlamentul moldovean, la 3 Decembrie a unei legi care abrogă legea care permitea SUA să vândă teritoriul fostului stadion republican pentru construirea unei noi clădiri a ambasadei SUA. Se subliniază faptul că Statele Unite au fost de bună credință în negocierile cu guvernele moldovenești succesive cu privire la achiziționarea acestui site de mai bine de 10 ani, iar anularea actuală încalcă un acord bilateral obligatoriu, încalcă dreptul internațional și afectează negativ relațiile dintre Statele Unite și Moldova. „Statele Unite sunt gata să investească peste 250 de milioane în construirea unei noi ambasade la Chișinău, creând sute de locuri de muncă, sprijinind afacerile locale și revitalizând economia Chișinăului. Am afirmat în repetate rânduri că orice construcție nouă în această zonă va respecta semnificația culturală și istorică a acestui loc. Solicităm autorităților moldovenești să regândească acest pas și să îndeplinească obligațiile acordului ”, a declarat Ambasada SUA în Moldova într-un comunicat. // 04.12.2020 - InfoMarket.

Noutați dupa tema