Noutaţi

Nikolay BORISSOV: ”Cumpărarea Moldindconbank-ului reprezintă cea mai bună achiziție de pe piața moldovenească, deși e și cea mai riscantă” Jocuri în ping-pong petrolierDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Ianuarie, a.2021Anul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Moldova va primi din partea Germaniei o nouă subvenție de 10 milioane de euro pentru un proiect de dezvoltare a unui sistem de alimentare cu apă în raioanele centrale ale țării.

Moldova va primi din partea Germaniei o nouă subvenție de 10 milioane de euro pentru un proiect de dezvoltare a unui sistem de alimentare cu apă în raioanele centrale ale țării.

Acest lucru îl prevede un acord interguvernamental semnat de părți privind finanțarea suplimentară și un acord privind o subvenție de 10 milioane de euro pentru finanțarea proiectului „Sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare în centrul Moldovei, etapa a doua”. Aceste documente în numele guvernelor Moldovei și Germaniei au fost semnate de Ministerul Finanțelor al Republicii Moldova și banca germană de dezvoltare Kreditanstalt für Wiederaufbau (KfW). După cum a menționat Ministerul Finanțelor din Moldova, scopul proiectului este îmbunătățirea condițiilor de viață ale populației prin reducerea la minimum a riscurilor pentru sănătate și utilizarea eficientă a resurselor naturale prin dezvoltarea și extinderea serviciilor de alimentare cu apă în zonele rurale, în special prin conectarea a 5 sau mai multe localități rurale la conducta de apă Chișinău-Strășeni-Călărași. Acordul prevede, de asemenea, furnizarea de servicii de consultanță către Centrul pentru Agenția pentru Dezvoltare Regională, precum și servicii de specialitate pentru operatorii de aprovizionare cu apă din districtele Strășeni și Călărași pentru a extinde zona de alimentare cu apă și în procesul de restructurare. Prin această finanțare suplimentară, bugetul total al proiectului va ajunge la 25 de milioane de euro, care sunt alocați sub formă de asistență gratuită. // 22.01.2021 - InfoMarket.

Noutați dupa tema