Noutaţi

Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Iunie, a.2020În ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

 “Câştigă premii de zeci de mii cu MasterCard şi Banca de Economii!”

“Câştigă premii de zeci de mii cu MasterCard şi Banca de Economii!”

 Stimaţi Clienţi!

Începând cu data de 15 august 2013, Banca de Economii S.A. şi compania MasterCard lansează Campania Promoţională pentru persoane fizice „Câştigă premii de zeci de mii cu MasterCard şi Banca de Economii!”

În cadrul acesteia, toţi beneficiarii de carduri de tip Cirrus Maestro/MasterCard emise de Banca de Economii S.A., care în perioada 15 august – 15 decembrie 2013 efectuează tranzacţii comerciale cu card în suma de minim 50 lei, au şansa de a câştiga premiul mare de 20,000 lei şi alte zeci de premii băneşti importante.

Campania se va desfăşura în două etape, iar la finele fiecăreia din ele va fi organizată câte o tragere la sorţi, în cadrul cărora se vor determina câştigătorii premiilor campaniei. Totodată, în cadrul celei de-a doua trageri la sorţi va fi determinat câştigătorul premiului mare de 20,000 lei!

Cardurile participante la promoţie sunt:

-         Cirrus Maestro;

-         MasterCard Standard;

-         MasterCard Gold

Cardurile Maestro/MasterCard emise de către Banca de Economii S.A. Vă oferă flexibilitate, siguranţă şi comoditate în deservire, banii fiind la dispoziţia Dvs. în regim non-stop.

Astfel, prin lansarea acestei campanii, pe lângă avantajele cardurilor Maestro/MasterCard emise de Banca de Economii, cum ar fi comisioane mici la emitere, posibilitatea de efectuare a operaţiunilor în regim online, deservirea cardurilor în străinătate, aveţi şansa de a câştiga unul din următoarele premii:

-         Premiul mare de 20,000 lei

-         2 premii x 10,000 lei

-         4 premii de 5,000 lei

-         10 premii de 1,000 lei

-         20 premii de 500 lei

Detalii pe site-ul oficial al Băncii de Economii S.A., www.bem.md  şi în orice subdiviziune a instituţiei.

Achitaţi cu cardurile Maestro/MasterCard emise de Banca de Economii şi câştigaţi premii de zeci de mii!

Noutați dupa tema