Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Septembrie, a.2020Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Vizită oficială Domnului  Damian Gammell, Președinte al Efes Beverage Group

Vizită oficială Domnului Damian Gammell, Președinte al Efes Beverage Group

Astăzi la Chișinău s-a aflat cu o vizită oficială Domnul  Damian Gammell, Președinte al Efes Beverage Group, parte a grupului Anadolu Efes, specializată în producție de bere și răcoritoare (Coca-Cola ). Domnul Gammell se află la prima vizită în Republica Moldova după recenta numire a sa în funcție.

Oaspetele a avut o ședință cu managementul Efes Moldova, în cadrul căreia au fost prezentate realizările actuale ale companiei și prioritățile în activitate pentru anul următor. În cadrul acesteia Kamil Yazici, Director General Efes Moldova  a ținut să asigure conducerea grupului că EVMB va continua să investească în calitatea produselor sale, va dezvolta portofoliul de branduri și a potențialului uman. Totodată, compania va continua să se dezvolte, contribuind astfel la dezvoltarea Republicii Moldova.

„Avem planuri ambițioase pentru anul viitor și suntem siguri că, grație susținerii noului management al grupului,  vom reuși să fortificăm poziția noastră de lider pe piața și să întreprindem un salt considerabil spre atingerea viziunii noastre către anul 2020 – de a dubla afacerea și de a deveni cea mai respectată companie din Republica Moldova”, a subliniat Kamil Yazici.

Ulterior, oaspeții au vizitat fabrica de bere și a efectuat un scurt tur de piață. Președintele EBG a fost însoțit în vizita sa de către Domnii Alejandro Jimenez, care a deținut funcția de Președinte EBG până la momentul actual, Yüksel Gökbulut Director General pentru Europa de Est și CSI al Grupului și  Burak Gürcan, Director Resurse Umane EBG.  

Noutați dupa tema