Noutaţi

Total Leasing & Finance în parteneriat cu BC Moldindconbank SA ofera noi posibilitati de  finanţare pentru businessul moldovenesc

Total Leasing & Finance în parteneriat cu BC Moldindconbank SA ofera noi posibilitati de finanţare pentru businessul moldovenesc

Banca comercială Moldindconbank SA a acordat Total Leasing & Finance SA a treia linie de credit în valoare de 3,5 milioane de euro pentru a sprijini întreprinderile mici și mijlocii (IMM) din Moldova, precum și proiectele de leasing financiar pentru persoane fizice și juridice. În conformitate cu condiţiile contractului de credit,  semnat miercuri, 20 iunie 2018, resursele financiare sunt oferite pentru o perioadă de 36 de luni și pot fi direcţionate pentru finantarea IMM si a persoanelor fizice prin intermediul împrumuturilor și leasingului financiar în conformitate cu expertiza Total Leasing & Finance SA. 


Ghenadii Lavric, administrator şi membru al organului executiv  Total Leasing & Finance SA: «Finanțarea nebancară reprezintă o oportunitate rapidă de acces la finantare în condiții avantajoase pentru persoane fizice, antreprenori individuali, pentru întreprinderile mici și mijlocii . Pe baza experienței noastre  de 12 ani și a reputației companiei s-a format un nucleu de clienți și parteneri, care este în continua extindere generand o creștere constantă a cererii pentru serviciile noastre. Colaborarea cu BC Moldindconbank SA extinde capacitățile Companiei și stimulează dezvoltarea proiectelor de finanțare și leasing financiar în rândul clienților noştri permanenţi și sustine atragerea unor noi clienți».

În prezent, Total Leasing & Finance SA operează cu linii de credit primite de la  organizații financiare internaționale și bănci moldovenești: Black Sea Trade and Development Bank - 4,5 milioane Euro; responsAbility Investments AG - 6,0 milioane Euro; Nederlandse Financierings-Maatschappij Voor Ontwikkelingslanden N.V. (FMO) – 3,0 milioane Euro; DEUTSCHE INVESTITIONS UND ENTWISKLUNGSGESELLSCHAFT MBH (DEG) - 5,0 milioane Euro; Green for Growth Fund – 2,0 milioane Euro; OIKOCREDIT, Ecumenical Development Co-operative Society U.A.- 1,5 milioane Euro, BC Mobiasbanca – Gruppe Societe Generale – 3,0 milioane Euro;  BC Moldova-Agroindbank SA - 40 mil lei; BC Moldindconbank SA - 3,5 milioane Euro.    

Total Leasing & Finance SA este prima companie de leasing din Moldova cu 100% capital străin fondată pe 29 august 2006. Acţionarii Companiei sunt două companii olandeze: Emerging Europe Leasing and Finance B.V. (EELF)- 75.38% şi Nederlandse Financierings Maatschappij Voor Ontwikkelingslanden N.V. (FMO) - 24.62%. Misiunea companiei este de a asigura accesul la servicii financiare pentru întreprinderile mici, mijlocii şi mari, precum şi pentru persoanele fizice, inclusiv din mediul rural. Politicile companiei de control al riscurilor si gradul ridicat de preocupare privind responsabilitatea sociala sustin colaborari reciproc avantajoase cu clientii oferindu-le posibilitatea de a-şi asigura diversificarea veniturilor, de a reduce vulnerabilitatea la şocuri şi de a investi în activităţi profitabile.

Pe parcursul a peste zece ani, Total Leasing & Finance SA este în TOP-3 companii de leasing din Moldova, dar joacă, de asemenea, un rol semnificativ şi pe piața de microfinantare. Conform statisticilor oficiale pentru anul 2017, compania detine 15,5% din piața de leasing (ocupand locul al treilea) și 5,6% din piața de microfinantare.

Noutați dupa tema