Noutaţi

Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Iunie, a.2020În ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Teren de joacă modern, inaugurat de Bemol pentru copiii din satul Balabanu, Taraclia

Teren de joacă modern, inaugurat de Bemol pentru copiii din satul Balabanu, Taraclia

Pentru copiii de la grădinița satului Balabanu, r-nul Taraclia, ziua de 30 Aprilie 2013 a fost una plină de soare și bucurie, aduse de noul teren de joacă, inaugurat cu ajutorul sponsorizării oferite de compania Bemol.

Grădinița găzduiește 30 de pici cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani. În ultimii ani numărul copiilor a început se crească, fapt îmbucurător pentru satul Balabanu, a cărui populație este de 1003 oameni.

La inaugurare au participat reprezentanții grădiniței, primăriei, companiei Bemol, presa locală, părinții și publicul principal, copiii, care imediat după partea oficială a inaugurării au asaltat toboganele și caruselul cu un entuziasm nemaivăzut.

Vă reamintim că în Balabanu se află o stație de alimentare cu combustibil Bemol. Recent, la solicitarea primăriei Balabanu compania Bemol a sponsorizat și procurarea unui laptop, cu scopul de a facilita organizarea evenimentelor culturale.

Compania Bemol este o societate cu un grad înalt de responsabilitate civică, care contribuie în mod activ la dezvoltarea comunităților din Republica Moldova. De la începutul anului 2013 compania Bemol a învestit circa 250 mii lei în diverse proiecte sociale, inclusiv și cele sportive.

Noutați dupa tema