Noutaţi

Jocuri în ping-pong petrolierDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Ianuarie, a.2021Anul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

S&T Mold a organizat un forum al liderilor mondiali in domeniul  IT și Comunicații: Hewlett-Packard, VMware, Cisco Systems și EMC cu genericul “S&T Knowledge Transfer Event”

S&T Mold a organizat un forum al liderilor mondiali in domeniul IT și Comunicații: Hewlett-Packard, VMware, Cisco Systems și EMC cu genericul “S&T Knowledge Transfer Event”

Compania S&T Mold a organizat în Republica Moldova, un forum de două zile, cu participarea a patru celor mai importanți producători în domeniul IT. La forumul de specialitate au participat parteneri strategici cum sunt: Hewlett - Packard, VMware, Cisco Systems și EMC, precum și cei mai importanți clienți ai S&T Mold .

Reprezentanții vendorilor: Patrick Diaz (CP), Alexander Kupchinetsky (VMware), Oleg Konovalov (Cisco Systems), Dmitry Vasylev (EMC) au prezentat publicului cele mai noi soluții în domenii-cheie de creare a rețelei, centrului de date, virtualizare, infrastructura IT, sisteme de stocare inteligente și de securitate a informațiilor .

Experții companiei S&T Mold au împărtășit publicului experiența practică de integrare a sistemului de infrastructuri eterogene IT, care include și soluții pentru business de la diferiți furnizori.

Dmitri Olihovschii (șeful Enterprise Systems, S&T Mold ) : „O Practică de lungă durată de a desfășura astfel de forumuri ne permite nu numai de a familiariza managerii și angajații din serviciile IT, serviciile financiare, telecomunicații, industriale, publice și din alte sectoare cu tendințele actuale ale industriei IT, dar demonstrează, de asemenea, ca S&T, fiind prezent și în Republica Moldova, este singurul integrator de sisteme la nivel trans-național. "

Compania S&T Moldova a fost înființată în anul 1995 ca un reprezentant al companiei austriece S&T System Integration & Technology Distribution AG . Astăzi, S&T Mold este un important furnizor de soluții și servicii IT pe piața tehnologiilor informaționale din Moldova. S&T Mold face parte din grupul S&T Regional CSI , din care mai fac parte Rusia, Ucraina, Serbia, Kazahstan și Kîrgîzstan.

Noutați dupa tema