Noutaţi

SRL ”Avia Invest” sărbătoreşte Zilele Culturii Italiene în Aeroportul Internaţional Chişinău

SRL ”Avia Invest” sărbătoreşte Zilele Culturii Italiene în Aeroportul Internaţional Chişinău

SRL ”Avia Invest” sărbătoreşte zilele dedicate culturii Italiene, destinaţia care se bucură de o mare popularitate în rândul pasagerilor. Desfăşurarea acestui moment are loc în terminalul Aeroportului Chişinău, zona de aşteptare, după trecerea controlului de frontieră, în perioada 25 - 27 noiembrie.

În cadrul evenimentului au onorat cu prezenţa invitaţi de valoare precum Excelența Sa, domnul Enrico Nunziata, Ambasadorul Italiei în Republica Moldova şi alţi invitaţi ai ambasadei, reprezentanţi Camera de Comerţ şi Industrie Moldo-Italiană,” EXIMBANK-Gruppo Veneto Banca”, „Casa Rinaldi”, Grupul Brio Sonores şi alţii. Toţi invitaţii au salutat iniţiativa conducerii aeroportului de a organiza o astfel de acţiune prin intermediul căreia pasagerii sunt familiarizaţi cu specificul şi tradiţiile italiene. Directorul general „Avia Invest” - dl. Petru Jardan a menţionat importanţa comunicării şi interacţiunii cu pasagerii pentru care „Avia Invest” depune efort continuu, organizând astfel de evenimente care contribuie la îmbunătăţirea timpului de aşteptare a pasagerilor în terminalul Aeroportului Chişinău.

Evenimentul a atras atenţia tuturor celor prezenţi care au degustat preparatele tradiţionale italiene oferite de „Casa Rinaldi”, imortalizând momentul alături de statuile vii pe fundalul decorului absolut special şi inedit. Toate aceste elemente alături de atmosfera ce a fost completată de muzica italiană interpretată de grupul Brio Sonores, au înfăţişat un tablou animat prin intermediul căruia au fost transmise emoţii tuturor pasagerilor moldoveni şi celor străini.

Cu această ocazie, va fi organizată şi o tombolă pentru pasagerii tuturor curselor aeriene, care vor putea să participe pe 25 noiembrie între orele 10.00-17.00 iar pe 26 şi 27 noiembrie orele 11.00-17.00. În ultima zi a evenimentului-27 noiembrie va avea loc extragerea câştigătorilor care vor primi un certificat pentru trecerea prin sala VIP,tur-retur oferit de „Avia Invest”, un coş cu produse italiene oferit de „Casa Rinaldi” şi un bilet GRATUIT tur-retur Chişinău-Torino oferit de către compania aeriană „Air Moldova”.

Avia Invest aduce mulţumiri speciale partenerului general al acestui eveniment B.C. "EXIMBANK-Gruppo Veneto Banca" S.A. care s-a implicat activ şi a susţinut întru totul această acţiune, companiei Air Moldova care a oferit cadou un bilet gratuit tur-retur Chişinău-Torino şi Casa Rinaldi pentru organizarea deservirii pasagerilor cu deliciile culinare tradiţionale italiene.

SRL „AVIA INVEST” – compania administrator – investitor care, începând cu 1 noiembrie 2013, conform unui decret al Guvernului RM, a luat în concesionare Aeroportul Internaţional Chişinău. Aeroportul Internaţional Chişinău a primit distincţia de „Aeroport cu cea mai rapidă dezvoltare din ţările CSI”, după rezultatele anului 2013, în categoria aeroporturilor cu un volum de trafic al pasagerilor de până la 1.5 milioane oameni pe ani. În anul 2013, Aeroportul Internaţional Chişinău a deservit 1 321 362, cu 8,26% mai mult decât în 2012. În prezent, pe Aeroportul din Chişinău îşi operează zborurile 22 companii aeriene, cu peste 30 destinaţii din toată lumea.
B.C. "EXIMBANK-Gruppo Veneto Banca" S.A. - a fost fondată în anul 1994, şi fiind achiziţionată la 15 mai 2006 de Veneto Banca face parte din grupul bancar italian Veneto Banca. Banca Comerciala "EXIMBANK - gruppo Veneto Banca " S.A. reprezintă o bancă comercială universală oferind servicii de calitate atât pentru segmentul corporativ, care activează în toate ramurile economiei naţionale pe întreg teritoriul ţării, cât şi pentru segmentul retail. La momentul actual banca are o reţea de subdiviziuni, precum: 20 filiale şi 5 agenţii active în întreaga republică şi în capitală.

Noutați dupa tema