Noutaţi

Jocuri în ping-pong petrolierDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Ianuarie, a.2021Anul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Range Rover Hybrid a parcurs cu succes drumul mătăsii

Range Rover Hybrid a parcurs cu succes drumul mătăsii

Trei prototipuri Range Rover Diesel Hybrid au parcurs cu succes cei 16.853 km de-a lungul Drumului Mătăsii, de la Solihull, sediul Land Rover, până la Mumbai, sediul proprietarului Land Rover, compania indiană Tata Motors.

Călătoria a acoperit 53 de zile, 13 ţări şi două continente, punând prototipurile Range Rover Hybrid la ultimul lor test extrem, înaintea intrării în producţia de serie.

Vehiculele au fost testate la limită, în temperaturi între -10 grade şi +43 grade Celsius, la altitudini de până la 5.500 metri şi au parcurs toate tipuri de teren posibile. Cu această ocazie s-a înregistrat şi prima maşină străină ce a mers pe autostrada chineză Xinjiang-Tibet.

Range Rover Hybrid are un motor TDV6 de 3.0 litri turbo diesel şi un motor electric de 35 kW. Această configuraţie a permis vehiculului un consum mediu de 7,8 litri/100 km.

„Prima expediţie cu un hibrid electric-diesel de-a lungul Drumului Mătăsii a fost o rută ambiţioasă, traversând Europa şi Asia, pe care nu se încumetă orice tip de vehicul, dar indiferent de cât de ostil a fost mediul, prototipurile Range Rover Hybrid au reuşit”, a declarat Peter Richings, director Jaguar Land Rover responsabil pentru electrificare.

„În dezvoltarea modelului Range Rover hibrid, obiectivul nostru a fost să obţinem economia de carburant şi emisiile tipice unui vehicule hibrid dar fără să compromitem capacităţile Range Rover de a merge oriunde, spaţiul său din cabină sau rafinamentul. Succesul acestei remarcabile expediţii demonstrează că am reuşit acest lucru”.

Noutați dupa tema