Noutaţi

PwC România anunțã schimbãri în echipa de marketing și comunicare

PwC România anunțã schimbãri în echipa de marketing și comunicare

București, 14 mai - PwC România anunțã cã, de la începutul lunii mai, Diana Alexi s-a alãturat firmei în calitate de lider al echipei de marketing și comunicare, preluând atribuțiile de la Mihnea Anastasiu care va avea un nou rol în echipa regionalã de marketing și comunicare a PwC CEE - entitatea care coordoneazã firmele PwC din 29 de țãri din regiunea Europei Centrale și de Est.

Diana are peste 15 ani de experiențã în comunicare și jurnalism. În ultimii doi ani și jumãtate a avut o poziție de manager de comunicare în cadrul unei alte firme de consultanțã. Anterior a fost jurnalist acoperind în principal domeniile finanțe și macroeconomie pentru publicații locale relevante. Experiența sa cuprinde și o perioadã de peste doi ani în care a lucrat ca expert relații cu mass-media în cadrul Ministerului Finanțelor Publice.

Mihnea are mai bine de 14 ani de experiențã în presa economicã și în comunicare, din care aproape un deceniu de experiențã în diverse poziții în cadrul PwC, cel mai recent rol fiind cel de lider al echipei de marketing și comunicare PwC România. În noul sãu rol de manager de comunicare regional, Mihnea se alãturã echipei PwC din regiunea Europei Centrale și de Est și va fi implicat în coordonarea comunicãrii interne din cadrul organizației, precum și a campaniilor de lansare a inițiativelor regionale realizate în colaborare cu echipele locale.

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societãții și de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Firmele din rețeaua PwC ajutã oamenii și organizațiile sã creeze valoarea adãugatã de care au nevoie. Suntem o rețea de firme prezentã în 158 de țãri cu mai mult de 250.000 de profesioniști ce oferã servicii de calitate în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri. Spuneți-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastrã și descoperiți mai multe informații despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.

PwC se referã la rețeaua de firme PwC și/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridicã.

© 2019 PwC. Toate drepturile rezervate.

Noutați dupa tema