Noutaţi

Nikolay BORISSOV: ”Cumpărarea Moldindconbank-ului reprezintă cea mai bună achiziție de pe piața moldovenească, deși e și cea mai riscantă” Jocuri în ping-pong petrolierDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Ianuarie, a.2021Anul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Profită de ofertele promoției Mărțisor 2021 de la Victoriabank

Profită de ofertele promoției Mărțisor 2021 de la Victoriabank

                                        Credit garantat cu rata dobânzii de doar 8.80%
                                        Depozit în lei cu o rată fixă de 3.80 %
                                        Reducere de 8% la prima asigurare a bunurilor                                           
 
 
Chișinău, 4 martie 2021. Promoția Mărțișor 2021 de la Victoriabank lansată din 1 martie continuă până pe 12 martie, perioadă în care poți beneficia de trei oferte avantajoase și anume:
 

  • rata scăzută a dobânzii până la 8.80% la Creditul garantat;
  • rată fixă a dobânzii de 3.80% la depozit;
  • reducere de 8% la prima asigurare a bunurilor.
 
Oferta Mărțisor 2021 te poate ajuta să-ți realizezi visurile! E suficient să accesezi  un credit garantat cu rata dobânzii scăzută până la 8.80% pentru a investi banii în proiecte mai mari sau mai mici sau pentru a-i cheltui exact când ai nevoie de ei.
 
De asemenea, Victoriabank te ajută să economisești. Prin lansarea depozitului  Mărțișor 2021, ce poate fi constituit pe o perioadă de 8 luni, cu o rată fixă a dobânzii de 3.80% și cu un sold de minim 5000 MDL, ai posibilitatea să păstrezi banii în siguranță, beneficiind de o dobândă specială. Mai mult, cu ajutorul calculatorului de depozit de la Victoriabank, poți afla, simplu și rapid, care este profitul obținut!
 
Iar dacă alegi să obții o poliță de asigurare a bunurilor la Victoriabank, în perioada promoției, vei avea parte de o reducere de 8% pentru prima asigurare. Polița de asigurare a bunurilor oferă protecție financiară pentru imobile, construcțiile aferente, dar și pentru bunurile mobile, cum ar fi cele casnice, marfa din stoc, utilaje și echipamente.
 
Aspirațiile și necesitățile clienților sunt foarte importante pentru noi, din acest considerent venim cu oferte avantajoase de fiecare dată, oferind susținerea de care tocmai au nevoie aceștia pentru a-și realiza proiectele și dorințele. Vrem să-i surprindem plăcut, vrem să-i ajutăm pentru ca împreună să mișcăm lucrurile înainte. Astfel, cu un minim efort, dar cu multă pasiune, clienții pot obține ușor tot ce își doresc”, a precizat Natalia Selevestru, Director Produse Non-Card.
 
Nu trece pe lângă PROMOȚIE! Conturează-ți planurile inteligent și pune-le în mișcare cu noua ofertă Mărțișor 2021 de la Victoriabank.
 
     Aplică acum pe https://promo.victoriabank.md/
 
 
Despre Victoriabank:
Victoriabank este unul dintre cele mai recunoscute branduri din Republica Moldova. În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, a devenit acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Instituția bancară traversează un proces complex de change management și de transformare culturală, iar investițiile în platformele digitale rămân o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Potrivit statisticilor publice ale Băncii Naționale a Moldovei, Victoriabank este banca sistemică cu procentul cel mai mare de tranzacții efectuate de clienți fără numerar din numărul total de operațiuni bancare.

Noutați dupa tema