Noutaţi

Când nu sunt bani de la FMI, emitem VMS! Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Martie, a.2021Nikolay BORISSOV: ”Cumpărarea Moldindconbank-ului reprezintă cea mai bună achiziție de pe piața moldovenească, deși e și cea mai riscantă” Jocuri în ping-pong petrolierAnul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Precizări cu referire la pilonii de electricitate asfaltați pe drumul din or. Strășeni

Precizări cu referire la pilonii de electricitate asfaltați pe drumul din or. Strășeni

ICS Premier Energy Distribution SA informează opinia publică privind situația pilonilor de linie electrică aeriană vizați în lucrările de asfaltare a drumului din or. Strășeni din cadrul traseului R1 Chișinău – Ungheni.

Pe data de 22 iunie, curent, firma de construcții care realizează lucrările de reabilitare pe tronsonul de drum sus menționat a depus cererea de obținere a Avizului de reamplasare a doi piloni Nr.2 și Nr. 3, fid.2, din or. Strășeni, km 22-510, 22-590, mijlocul carosabilului R1, iar a doua zi, pe data de 23 iunie, aceasta a primit Avizul privind îndeplinirea condițiilor tehnice în baza cărora să fie strămutați pilonii vizați. Precizăm că anterior, această firmă a contactat în acest sens telefonic operatorul de distribuție și a adresat o scrisoare la care a primit răspuns, în care au fost indicate toate documentele necesare și procedura de depunere a cererii pentru obținerea avizului.

Conform Avizului eliberat pe data de 23 iunie, solicitantul are în sarcină elaborarea unui proiect tehnic corespunzător pe care trebuie să-l coordoneze cu primăria or.Strășeni și operatorul de distribuție privind condițiile de strămutare a pilonilor.

Ulterior aprobării acestui proiect, solicitantul trebuie să depună operatorului de distribuție o cerere privind stabilirea procedurii de deconectare a liniei electrice aeriene în vederea creării condițiilor necesare pentru executarea lucrărilor – acestea revenind în totalitate în sarcina solicitantului, atât sub aspect financiar, cât și al realizării practice prin intermediul unei întreprinderi autorizate de profil.

Responsabil de realizarea Avizului de strămutare a pilonilor este solicitantul acestei lucrări.

Departamentul Relații Externe și Comunicare
ÎCS „Premier Energy Distribution” SA

Noutați dupa tema