Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Decembrie, a.2020Straniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

O femeie din Măcărești, Ungheni a câștigat 1 000 000 de lei la loterie

O femeie din Măcărești, Ungheni a câștigat 1 000 000 de lei la loterie

Clubul milionarilor Loteriei Naționale și-a deschis larg ușile pentru un nou membru. Anastasia Șișcanu din Măcărești, Ungheni, a câștigat 1 000 000 de lei în biletul ”Loto+”, ediția a treia.

Milionara povestește cu emoții cum a descoperit suma cu șase zerouri. ”Când am văzut 31 jos și 31 sus, am închis ochii, apoi am ieșit afară și am tras aer. Aveam lacrimi în ochi. E un dar de la Dumnezeu – să răzuiești un bilet de 20 de lei și să ai un milion de lei în mână”, își amintește Anastasia Șișcanu.
Femeia de 56 de ani e convinsă că nimic nu e întâmplător, iar minunile chiar se întâmplă. Biletul care i-a schimbat viața la 180 de grade a fost procurat, chiar de ziua soțului decedat, de la magazinul alimentar, pe care îl administrează Anastasia.

”Nu am visat vreodată la un astfel de câștig! Este o sumă foarte mare pentru familia noastră”, a spus norocoasa. Anastasia Șișcanu are un nepot de 15 ani, care suferă de o maladie incurabilă și necesită îngrijiri speciale. Femeia a decis că, datorită acestui câștig enorm, își va ajuta copii și nepoții, va face reparație în casă și va investi în dezvoltarea afacerii.

Proaspăta milionară spune că a devenit mai insistentă cu biletele Loteriei Naționale după ce un vecin din sat a câștigat 77 777 de lei.
”Din acel moment am fost mai încrezătoare că biletele sunt cu câștiguri și am început a cumpăra mai des”, povestește Anastasia Șișcanu.
Până în prezent, 19 moldoveni au devenit milionari datorită Loteriei Naționale. Biletul ”Loto+” este dotat cu patru câștiguri de top a câte 1 000 000 de lei, dar îi poate răsplăti pe fani și cu șase premii a câte 250 000 de lei și încă 10 de 100 000 de lei fiecare.

Noutați dupa tema