Noutaţi

Nikolay BORISSOV: ”Cumpărarea Moldindconbank-ului reprezintă cea mai bună achiziție de pe piața moldovenească, deși e și cea mai riscantă” Jocuri în ping-pong petrolierDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Ianuarie, a.2021Anul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Nou de la Moldova Agroindbank: Transfer de bani către cont IBAN prin App MAIBank

Nou de la Moldova Agroindbank: Transfer de bani către cont IBAN prin App MAIBank

Ai nevoie să achiți taxa pentru grădiniță sau să transferi bani la contul curent al unei persoane din țară? Atunci noul serviciu ”Transfer către cont IBAN” din aplicația mobilă MAIBank îți va fi de mare ajutor.
 
Acum, prin intermediul App MAIBank poți transfera bani la contul curent al unei persoane terțe sau companii, ușor și rapid. Pentru aceasta e nevoie doar să ai aplicația mobilă instalată în telefon, pe care o găsești aici.
 
Pentru a efectua transferul prin App MAIBank urmează câțiva pași:
- alege opțiunea Transfer către cont IBAN din meniul Plăți;
- introdu numele și prenumele, codul fiscal și numărul contului bancar (IBAN) ale destinatarului;
- indică suma pe care vrei să o transferi;
- lasă o descriere în destinația plății;
- semnează ordinul de plată, folosind parola primită prin SMS și atât. Transferul e inițiat.
 
Salvează această tranzacție drept șablon pe care îl vei folosi pentru următoarele transferuri. 
 
Transferurile după codul IBAN sunt posibile numai în lei moldovenești și pot fi efectuate la contul curent al persoanei terțe deschis în orice bancă din țară.
 
Dacă contul destinatarului transferului este deschis la Moldova Agroindbank, atunci ordinul de plată se va procesa imediat, în regim online. Plățile către conturile altor bănci se procesează de luni până vineri, conform programului de lucru al Băncii Naționale a Moldovei. Tariful aplicat este de 1 leu pentru transferurile între conturile MAIB și 2 lei pentru transferurile din conturile MAIB către conturile altor bănci din RM. Mai multe detalii aici
 
Transferul către cont IBAN din aplicația MAIBank este un instrument modern și inteligent care completează lista de servicii digitale prestate de către Moldova Agroindbank.
 
Pentru a beneficia de noua funcționalitate, actualizează versiunea aplicaţiei MAIBank din App Store, Google Play sau Huawei App Gallery.
 
App MAIBank – banca ta, oriunde te-ai afla!

Noutați dupa tema