Noutaţi

În ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Aprilie, a.2020Oamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Moldova Agroindbank lansează “Liber card” şi dă plus de libertate la cumpărături

Moldova Agroindbank lansează “Liber card” şi dă plus de libertate la cumpărături

Moldova Agroindbank continuă să extindă portofoliul variat de produse destinate clienţilor, persoane fizice, lansând în premieră în Republica Moldova “Liber card”, primul card bancar pentru cumpărături în rate.

Destinat cumpărăturilor în reţeaua partenerilor băncii, “Liber card” este un instrument simplu, rapid şi comod de achitare eşalonată, cu 0% rata dobânzii, fără taxe şi comisioane, singura condiţie fiind achitarea la timp a ratelor setate de fiecare comerciant (3, 6, 9 sau 12 luni). Este un card de tip Visa Classic, contactless, emis gratuit, la solicitarea online sau în sucursalele MAIB. Suma disponibilă pe card variază de la 3000 la 50 000 lei.

Liber card oferă deţinătorilor săi posibilitatea achitării cumpărăturilor în reţeaua partenerilor care afişează sigla. În prezent, reţeaua este în continuă creştere şi include peste 85 de puncte comerciale: retaileri de electrocasnice, echipamente electronice, magazine de mobilier şi materiale de construcţie, centre medicale şi stomatologice, săli de sport etc.

Fiind un produs modern, cardul poate fi gestionat la distanţă prin Internet Banking, aplicaţia MAIBank, fiind posibilă verificarea soldului şi plata lunară a ratelor atât online, cât şi în reţeaua bancomatelor de la MAIB.

“Liber card oferă mai multă putere de cumpărare clienţilor băncii pentru procurarea mărfurilor şi serviciilor, pentru realizarea planurilor şi visurilor sale. Totodată, este un instrument util de impulsionare şi creştere a vânzărilor pentru agenţii economici - parteneri ai proiectului”, a declarat Oleg Paingu, Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere al MAIB.

 “Liber card” completează portofoliul vast al MAIB de credite care satisfac necesităţile de finanţare ale persoanelor fizice.

Pentru detalii, clienţii sunt invitaţi să acceseze www.maib.md/libercard, să viziteze orice sucursală

 

a MAIB sau să apeleze Call Center, 022 268 999.

Noutați dupa tema