Noutaţi

Moldova Agroindbank îşi reconfirmă titlul de bancă cu cel mai mare impact social în Moldova

Moldova Agroindbank îşi reconfirmă titlul de bancă cu cel mai mare impact social în Moldova

Acţiunile întreprinse de către Moldova Agroindbank în susţinerea activităţilor de responsabilitate socială sunt recunoscute la nivel internațional al doilea an consecutiv. Revista britanică „Capital Finance International” (CFI) a desemnat MAIB drept “Banca cu cel mai mare impact social în Moldova” (Best Social Impact Bank Moldova 2018).
 
Panelul de jurizare al CFI a menţionat că „MAIB este nu doar cea mai mare bancă, dar şi un promotor al creşterii economice şi dezvoltării naţionale”. „Fiind mai mult decât un furnizor de servicii financiare, MAIB  se focusează pe un impact social maxim. Astfel, juriul nu a ezitat să ofere repetat Moldova Agroindbank titlul de “Bancă cu cel mai mare impact social în Moldova,” se spune în raportul juriului.  
 
Administrarea businessului într-o manieră de înaltă responsabilitate social-corporativă reprezintă o valoare importantă pentru Moldova Agroindbank, permiţându-i  să contribuie la dezvoltarea durabilă în interesul comunităţii. MAIB se implică activ în diverse domenii, precum cultură, educaţie, sport, economie. Printre cele mai importante evenimente susţinute de MAIB se numără Festivalul Internațional ,,Maria Bieșu”, Olympic Fest, “Burse de Merit”, “Burse pentru Viitorul Tău”, activităţi ale Fundației Filantropice Medico-Sociale ,,Angelus Moldova”, ale Comitetului Național Olimpic și Sportiv etc. 
 
Notă: Capital Finance International este o revistă renumită din Marea Britanie, dedicată businessului, economiei şi finanţelor. CFI oferă cititorilor ştiri actuale, analize şi comentarii cu privire la situaţia de pe pieţele mondiale. 

 

Noutați dupa tema