Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Iulie, a.2020Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Mobiasbanca – OTP Group a lansat Fundația pentru educație financiară "OK"

Mobiasbanca – OTP Group a lansat Fundația pentru educație financiară "OK"

Fundația pentru educație financiară "OK" - un proiect educațional unic patronat de Mobiasbanca – OTP Group S.A., dedicat creșterii nivelului de educație financiară în comunitățile locale și a tinerei generații, a fost lansat cu ocazia aniversării a 30 de ani de activitate a băncii.

Scopul proiectului este să dezvoltăm aptitudini financiare, economice și de gestionare a resurselor financiare la copii, tineri și adulți, astfel încât fiecare participant să conștientizeze modul în care banii sunt cheltuiți, economisiți, împrumutați, investiți. Oferim oportunități generațiilor viitoare, focusându-ne pe promovarea cunoștințelor în domeniile financiar, economic și management, determinând succesul de mâine.

”Fiind o bancă cu 30 de ani de experiență pe piața locală, care activează după cele mai înalte standarde internaționale, avem expertiza necesară și responsabilitea să partajăm cunoștințele noastre cu cât mai multe persoane, indiferent de vârstă, pentru luarea unor decizii corecte privind gestiunea finanțelor personale. Prin fondarea Fundației pentru educație financiară ”OK” implementăm în premieră în R. Moldova cursuri gratuite, certificate la nivel internațional. Programele și metodele noastre de învățare sunt atrăgătoare prin interactivitate, jocuri adaptate și diversificate pentru diferite vârste. Vom dezvolta, de asemenea, parteneriate cu instituțiile de învățământ și diverse organizații, care împărtășesc aceleași valori și vor să contribuie la această misiune.”, a declarat Stela Ciobanu, Director executiv al Fundației.

Care este unicitatea acestui proiect social? Este simplu - programe unice certificate internațional, metode interactive de învățare prin joc și simularea realității, deschiderea și flexibilitatea prin care programele Fundației ajung în școli, universități, companii din toate regiunile țării, adaptarea continuă la interesele și nevoile participanților.

Cine poate beneficia de programele Fundației? Orice persoană care vrea să-și gestioneze mai bine banii proprii sau bugetul familie, indiferent de vârstă, ocupație sau cunoștințele în gestiunea financiară.

Programele sunt adaptate pentru elevi şi liceeni, astfel încât să corespundă anului școlar şi vârstei lor. Trainerii Fundației au beneficiat de instruiri de la colegii din România și Ungaria, pentru a prelua metodologia de învățare într-o manieră accesibilă și ușor de însușit. În cadrul Fundației vor fi desfășurate, de asemenea, și programe adresate adulților, indiferent de domeniul de activitate sau pregătire, care vor oferi oportunitatea de a conștientiza importanța economisirii, gestiunii bugetului personal și familial.

Fundația are un sediu modern pentru desfășurarea programelor - Centrul OK, un spațiu în care vrei să înveți, să descoperi și să participi. Totodată, mobilitatea și flexibilitatea trainerilor permite Fundației să vină cu programele de educație financiară în orice localitate din țara noastră, la solicitarea beneficiarilor. Părinții, cadrele didactice, managerii de companii private sau adulții, pot solicita participarea la programele de educație financiară printr-un mesaj la adresa contact@okcenter.md sau direct pe site-ul www.okcenter.md. Pe rețelele sociale ale Fundației (Facebook, Instagram și LinkedIn) veți descoperi informații despre activitățile noastre şi multe lucruri interesante și utile

Fundația pentru Educație Financiară ”OK” este o organizație neguvernamentală, non-profit și apolitică, care își propune să contribuie la creșterea gradului de educație financiară a populației. Fundația este fondată la data de 5 decembrie 2019, sub patronajul Mobiasbanca – OTP Group S.A. oferind programe gratuite și adaptate pentru toate categoriile de vârstă.

Fundația “OTP Fáy András” din Ungaria are o experiență de 26 de ani în educația financiară pentru copii, tineri sub deviza „Să dăm o șansă generațiilor viitoare!”. În 2012 a fost înființat la Budapesta Centrul Educațional ”OK Center” – o instituție de reper în dezvoltarea culturii financiare europene, prin generarea unui program educațional inovator, complet și unic, recunoscut şi pe plan internațional.

Noutați dupa tema