Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Iulie, a.2020Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

MAIB și Decorații.md au inaugurat Scuarul Medicilor – cu drag de medici și societate, un omagiu pentru viață

MAIB și Decorații.md au inaugurat Scuarul Medicilor – cu drag de medici și societate, un omagiu pentru viață

”Pentru noi, ei sunt EROI” – este mesajul pe care îl adresăm medicilor cu apreciere, recunoștință și gratitudine pentru profesionalismul și felul în care au grijă de fiecare dintre noi, de cetățenii acestei țări.

Cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorului medical și a farmacistului, echipele Moldova Agroindbank și Decorații.md au inaugurat Scuarul Medicilor, un proiect social prin care ne exprimăm aprecierea și gratitudinea pentru curajul și profesionalismul de care medicii noștri dau dovadă zilnic și încurajăm întreaga societate să facă același lucru.

De asemenea, prin acest proiect ne dorim o dată în plus să sensibilizăm opinia publică în privința responsabilității pe care trebuie să o aibă fiecare în stoparea COVID-19.

“Proiectul Scuarul Medicilor nu este despre Moldova Agroindbank și nu este despre Decorații.md. Scuarul Medicilor este despre recunoștința celor câteva mii de angajați ai acestor 2 companii pentru profesionalismul, curajul și lupta continuă pe care o duc medicii noștri împotriva COVID-19”, a declarat Stela Recean, Vicepreședinte al Comitetului de Conducere al MAIB, la inaugurarea Scuarului.

“Invităm pe toți cei care vor trece prin scuar să se oprească pentru câteva momente și să lase un gând de mulțumire pentru medici. Se zice că energia gândurilor pozitive unificate poate întoarce munți. Noi ne dorim ca energia recunoștinței noastre, a locuitorilor Republicii Moldova, să ajungă direct la inimile medicilor, să știe că suntem alături de ei și că înțelegem și apreciem sacrificiul pe care îl fac”, a menționat Stela Recean.

La rândul său, Dragoș Musteață, Directorul general al Decorații.md, a subliniat că Scuarul Medicilor este “un omagiu adus vieții”. “Scuarul Medicilor este un proiect de suflet și cu suflet, cu o încărcătură emoțională înaltă. Este un proiect născut din recunoștință pentru medici și care este un omagiu adus vieții,” a specificat Dragoș Musteață, mulțumindu-le lucrătorilor medicali pentru “generozitatea cu care dăruiesc mii și mii de speranțe la viață”.

Marina Golovaci, Secretar de Stat, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a exprimat gratitudine lucrătorilor medicali cu ocazia zilei profesionale. ”Din păcate, ziua de astăzi este umbrită de evenimentele dificile cu care se confruntă întreaga societate, referindu-mă la infecția cu coronavirus care a afectat întregul glob pământesc. Aceasta nu ne permite să asigurăm sărbătorirea acestui eveniment așa cum ne-am fi dorit. De aceea sunt extrem de importante atitudinea noastră și gândurile pe care le dedicăm lucrătorilor medicali – celor care luptă pentru sănătatea oamenilor și pentru viața lor cu prețul nopților nedormite, jertfind din viața personală, bucurându-se pentru fiecare viață salvată și asumându-și cicatrici pe inimi în cazul pacienților pe care nu au putut să-i ajute.
Din numele Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale le mulțumesc organizatorilor evenimentului pentru omagiul adus medicilor prin inaugurarea Scuarului Medicilor. Le doresc mulți ani și multă sănătate tuturor – atât lucrătorilor medicali, cât și tuturor cetățenilor din țara noastră”.

Scuarul Medicilor este situat în partea inferioară a străzii pietonale Eugen Doga. Elementul central al proiectului este un cub înconjurat de semisfere – simbol al valurilor vieții.

Pietonii și vizitatorii sunt încurajați să lase mesaje de mulțumire medicilor, scriindu-le pe cub. Pe părțile laterale ale elementului central este situată o zonă expozițională, unde sunt expuse picturi ale copiilor și studenților cu accent pe implicarea medicilor. Pe parcursul proiectului vor fi selectate cele mai reușite picturi, care vor fi înrămate și donate ulterior spitalelor implicate în lupta cu COVID.

Scuarul Medicilor este realizat de noi, Moldova Agroindbank și Decorații.md, cu drag de medici și societate, omagiu pentru viață.

Vă mulțumim, dragi medici! Vă mulțumim, dragi eroi!

Noutați dupa tema