Noutaţi

În ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Aprilie, a.2020Oamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

MAIB a felicitat deţinătoarea cardului VISA cu nr. 1 000 000

MAIB a felicitat deţinătoarea cardului VISA cu nr. 1 000 000

Acum două săptămâni ne întrebam oare cine este clientul care va deveni deținătorul cardului VISA de la Moldova Agroindbank cu numărul 1 000 000. Cert este că unul dintr-un milion este fiecare client care a solicitat şi se bucură de avantajele unui asemenea card.

Clientul căruia i-a revenit cardul VISA cu numărul 1 000 000 este Galina Neagu din satul Manta, Cahul. Norocoasa deţinătoare a cardului aniversar a optat pentru un card VISA prin intermediul căruia să-şi gestioneze mai eficient economiile şi să le păstreze în siguranţă, să efectueze plăţi rapide, contactless, atât în ţară, cât şi peste hotare.

„Am ales banca MAIB fiindcă este puternică şi mă pot baza pe ea. Am decis să-mi deschid un card ca să-mi păstrez banii în siguranţă”, a declarat clienta, surprinsă de tortul şi atmosfera de sărbătoare.

Surpriza a fost întregită de faptul că clientei i-a fost emis gratuit un card VISA Platinum, util pentru călătoriile în străinătate, care include asigurare şi asistenţă peste hotare, Serviciul Concierge, două vizite gratuite în saloanele Lounge Key, săli de aşteptare în aeroporturi.

Iar pentru mai multe emoţii frumoase, MAIB i-a transferat un premiu în mărime netă de 20 000 lei nemijlocit la contul de card.

Ce trebuie să ştii despre cardul VISA de la MAIB:

-         poate fi solicitat de la vârsta de 14 ani, la prezentarea buletinului de identitate şi cu acordul părinţilor;

-         dacă ai până la 30 de ani, la MAIB obţii un card VISA gratuit, fără taxe sau comisioane;

-         cu cardul VISA de la MAIB achiţi în ţară şi peste hotare, la comercianţii care afişează sigla VISA;

-         datorită tehnologiei contactless, procesul de achitare cu cardul durează doar câteva secunde – ai atins şi ai achitat;

-          la MAIB poţi alege un card VISA de tip debit sau credit, Classic sau din categoria Premium – Gold, Platinum;

-         cardul poate fi comandat online sau în orice  sucursală  Moldova Agroindbank, iar cardul VISA Instant îl obţii imediat cum l-ai solicitat. 

Ai nevoie de un card? Solicită un card VISA la Moldova Agroindbank şi descoperă avantajele cardului tău bancar.

Noutați dupa tema