Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Decembrie, a.2020Straniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Land Rover – partener Bemol Motocross Cup 2013

Land Rover – partener Bemol Motocross Cup 2013

Pentru a cincea oară, orașul Hîncești a fost gazda celei mai răsunătoare competiții de motociclism a sezonului și pentru două zile a devenit o veritabilă «capitală a motoarelor»!

Motocross-ul este un sport plin de adrenalină, care îi pune la grea încercare pe participanţi şi le evidenţiază caracterul puternic. Pentru că trambulinele şi urcuşurile abrupte nu se dau mînuite dacă nu eşti ferm pe tine şi pe motocicleta pe care o conduci, nu oricine poate reuşi în acest sport.

Deoarece spiritul acestui sport este aproapiat principiilor şi valorilor Land Rover, autosalonul companiei DAAC Hermes, a decis să susţină competiţia Bemol Motocross pentru al 3-lea an consecutiv.

Şi cum o competiţie de acest gen, nu trece fără invitaţi speciali, Land Rover şi-a asumat responsabilitatea de a fi transportator VIP al evenimentului. Astfel le-am oferit tuturor invitaţilor VIP o experienţă la fel de incitantă, deşi nu într-atît de spectaculoasă ca săriturile peste trambuline, la bordul unuia din modelele Land Rover.Sergiu Gidei
Marketing and PR Manager

T +373 22 578 915
M +373 78 300 004
E sergiu.gidei@daac-hermes.com
www.jaguarcars.md www.land-rover.md

DAAC-Autosport SRL, 14 D. Cantemir bd.
Chisinau, Moldova