Noutaţi

În ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Aprilie, a.2020Oamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

La La Play Ziua 9: peisajele minunate ale Parcului Țaul și feeria muzicii instrumentale în aer au creat o seară magică pentru oamenii orașului Dondușeni.

La La Play Ziua 9: peisajele minunate ale Parcului Țaul și feeria muzicii instrumentale în aer au creat o seară magică pentru oamenii orașului Dondușeni.

Ieri, 19 august, Moldovan National Youth Orchestra alături de Kaufland Moldova au adus muzică în unul dintre cele mai cool orașe întâlnite în cadrul celei de-a 3-a expediție muzicală La La Play, orașul Dondușeni. Concertul La La Play „Open Air Dondușeni” a adunat multă lume dornică de muzică vie savurată alături de persoanele îndrăgite. Surpriza serii a fost apariția în scenă a 2 eroi ai proiectului de incluziune sociala, La La Play Voices, Ștefan Albu și Malvina Grosu. Tinerii din Dondușeni au intrepretat braț la braț cu taletații muzicienii piese precum „Shape of my heart”, ” Lume, Lume„ și altele.

 

Aventura muzicală, La La Play „Vara nu dorm”, este un proiect ce vine să cutreiere locațiile lipsite de concerte de muzică clasică. Astfel, în colaborare cu Consiliul Raional Dondușeni și Direcției Educației, Cultură și Turism Dondușeni, orașul Dondușeni a găzduit un concert live open air în centrul său pentru a pune accent pe importața valorificării și păstrării perlelor arhitecturale autohtone. Una dintre cele mai cunoscute locații ai acestei regiuni este, Parcul Țaul, cel mai mare parc din Europa, cu peisaje și arhitecturi ce întretaie respirația. Pe teritoriul lui, poate fi găsit conacul Pommer, unde ieri a răsunat muzica lui Bach în interpretarea violonistului Petrică Bivol, ce pentru câteva clipe i-a adus sclipirea timpurilor trecute. Parcul central din Dondușeni are o apreciere deosebită din partea echipei La La Play, fiind renovat recent în mare parte din banii diasporei.

 

 

În fața scenei improvizate, puteau fi zăriți copii mici ce se jucau în beanbag-uri și maturi care pasional discutau ce nou și bun s-a mai întâmplat de când nu s-au mai văzut. Îndată ce muzica se făcuse auzită, toată atenția a fost direcționată către scena improvizată din centrul orașului. Piesă cu piesă, gest cu gest, tinerii exploratori au cucerit inimile celor prezenți și au creat amintiri pe mult timp înainte a unei seri magice de august cu nuațe muzicale.  

 

 

Astăzi, 20 august, expediția muzicaă a ajuns la concertul final, La La Play „Pietonala din Chișinău„. Cea mai cool expediție își încheie maratonul printr-un concert open air în inima capitalei, pe strada pietonală “Eugen Doga”, începând cu ora 19:00. Sunt invitați toți doritorii de a-și lua doza de chill, muzică bună și emoții minunate alături de echipa La La Play, ce a survolat 2000 km pentru a dărui muzică oamenilor țării. Evenimentul este cu intrare liberă.

 

Link eveniment: https://bit.ly/30jSXGr

 

Cea mai cool expediție din țară a revinit la a 3-a aniversare, cu 10 concerte în 10 locații deosebite, realizate de 18 tineri muzicieni, jurnaliști și producători media ce vor cutreiera 2000 km și au adus muzică de calitate acolo unde ea nu a fost sau a fost auzită mai rar, pentru că

#varanudorm

 

și #implicareafacediferenta.

 

Partener General: Kaufland Moldova #implicareafacediferenta  #kauflandmoldova
Parteneri: Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Suedia, Fundația Est-Europeană, Gas Natural Fenosa, Vasconi.
Parteneri Media: Diez.md, Agora.md, Unimedia.md, PentruEa.md, Noroc Media, Agro TV, Privesc.eu
Producători: Moldovan National Youth Orchestra și KINO

Link Facebook MNYOrchestra: www.facebook.com/mnyorchestra

Link Instagram MNYOrchestra:

www.instagram.com/mnyorchestra

Noutați dupa tema