Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Septembrie, a.2020Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Grupul Rompetrol a deschis 13 noi staţii în Moldova în 2013

Grupul Rompetrol a deschis 13 noi staţii în Moldova în 2013

Rompetrol Moldova, parte a Grupului Rompetrol, a deschis recent 2 noi stații de distribuție a carburanţilor, în Chişinău şi în apropierea punctului de trecere a frontierei cu România (Leuşeni-Albiţa). În acest an, compania şi-a majorat cu 13 noi benzinării reţeaua de distribuţie până la 59 de puncte de alimentare.

„Prin staţiile deschise până acum, ne-am propus o dezvoltare a prezenţei Rompetrol în toate zonele Republicii Moldova, acest obiectiv fiind în acord cu strategia de extindere regională a Grupului Rompetrol. Pentru acest an estimăm o creştere a vânzărilor în retail de 25%, implicit o majorare a cotei de piaţă la 15% în retail şi de peste 20% în wholesale. Calitatea carburanţilor produşi la rafinăria Petromidia, cât şi alinierea staţiilor la noile standarde de imagine şi calitate ale Grupului stau la baza strategiei noastre de dezvoltare pentru perioada următoare” declară Vladislav Rusnac, Director General al Rompetrol Moldova. 

Cele două benzinării sunt situate în Chişinău (strada Arborilor 9/3) şi pe traseul Chişinău-Leuşeni (în apropierea punctului de trecere a frontierei Leuşeni-Albiţa) şi oferă clienţilor, atât carburanţii de calitate Rompetrol (Efix, EfixS, benzina Premium 95, motorina Euro 5 şi GPL), cât şi diverse produse-servicii în magazinele ce vor fi amenajate în cadrul staţiilor. 

În prezent, compania acoperă cea mai mare parte a orașului Chișinău, care reprezintă circa o treime din numărul total de automobile din Republica Moldova. De altfel, aproape jumătate din numărul total de staţii Rompetrol se află în raza municipiului Chişinău, iar restul sunt localizate în cele mai importante localităţi din Moldova.

Toate cele 13 staţii deschise pe parcursul anului 2013, sunt caracterizate prin elemente noi de identificare vizuală a segmentului de distribuţie a Grupului Rompetrol. Astfel, anul acesta, în urma deschiderii celor 13 staţii, au fost create 89 de noi locuri de muncă. 

Pe lângă staţiile de distribuţie, dintre care 4 vând exclusiv GPL, compania deţine şi un depozit petrolier în Chişinău, un depozit GPL în satul Târnova, Donduşeni şi 11 magazine în cadrul staţiilor. Până la finele anului, compania şi-a propus deschiderea a 4 noi magazine în staţiile sale.

Rompetrol Moldova comercializează GPL în peste jumătate din staţiile operate, acest produs fiind importat din Kazakhstan. 

Activităţile de retail ale Grupului Rompetrol sunt desfăşurate în peste 1.100 puncte de distribuţie carburanţi deţinute şi operate în ţări precum România, Franţa, Spania. Georgia, Moldova, Bulgaria si Ucraina. 

În România, compania operează peste 750 puncte de distribuţie carburanţi (staţii proprii, staţii Partener, Rompetrol Express, baze interne de 9 şi 20 metri cubi), 230 de staţii distribuţie GPL auto, 9.000 de puncte de distribuţie butelii şi 3 staţii de îmbuteliere GPL la Constanţa, Arad şi Bacău.


Serviciul Marketing şi PR
IM “Rompetrol Moldova” SA

Noutați dupa tema