Noutaţi

Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Iunie, a.2020În ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

FinComBank partenerul general al Forumului Economic Internaţional din Găgăuzia

FinComBank partenerul general al Forumului Economic Internaţional din Găgăuzia

3 noiembrie 2014, Chişinău - FinComBank susţine dezvoltarea mediului de afaceri din Găgăuzia în calitate de partener general al Forumului Economic Internaţional “Investiţiile în Găgăuzia - vectorul dezvoltării”, ediţia a III-a, desfăşurat la Comrat în perioada 31 octombrie-1 noiembrie, curent.

Evenimentul a întrunit peste 250 de participanţi, printre care reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, oameni de afaceri şi potenţiali investitori din Federaţia Rusă, Turcia, România, Polonia.

În cadrul evenimentului, preşedintele FinComBank, Victor Hvorostovschi a afirmat că prezenţa băncii la eveniment în calitate de partener general nu este una întâmplătoare, deoarece dezvoltarea mediului de afaceri şi atragerea investiţiilor constituie o prioritate pentru Republica Moldova. Bănca răspunde acestei priorităţi naţionale prin susţinerea planurilor de afaceri ale antreprenorilor şi oferirea la timpul potrivit a celor mai bune produse de finanţare.

„Acest eveniment organizat la Comrat vine să unească eforturile autorităţilor publice, ale mediului de afaceri şi investitorilor pentru îmbunătăţirea cât mai energică mediului de afaceri, începând cu cel din regiuni. Astăzi, antreprenorii îşi doresc mai mult ca oricând de la instituţiile bancare un parteneriat sigur, o mână de ajutor în condiţiile dure pentru dezvoltarea afacerii, să ofere un acces prietenos la o gamă variată de produse şi servicii”, a spus Victor Hvorostovschi.

Forumului Economic Internaţional “Investiţiile în Găgăuzia - vectorul dezvoltării” este la cea de a III-a ediţie în acest an şi a fost organizat de conducerea autonomiei găgăuze cu scopul de a arăta potenţialul investiţional al regiunii şi de a invita oamenii de afaceri străini să investească în Găgăuzia. FinComBank sponsorizează organizarea acestui forum deja al doilea an.

Amintim că FinComBank este este una din principalele bănci comerciale din Republica Moldova, care oferă un spectru larg de servicii financiare microîntreprinderilor, întreprinderilor mici şi mijlocii, dar şi consumatorilor individuali prin intermediul unei reţele de 46 de unităţi, situate pe întreg teritoriul ţării. Astfel, banca pune la dispoziţia clienţilor săi linii de afaceri specializate, precum operaţiuni zilnice, credite investiţionale şi pentru suplinirea mijloacelor circulante, pachete salariale, credite de consum, produse de depozitare cu dobanzi atractive, internet banking, carduri de debit şi alte produse.

Strategia de dezvoltare a FinComBank este orientată spre micul business şi se bazează pe o creştere echilibrată, care serveşte economiei reale şi intereselor a peste 100 000 de clienţi, 540 angajaţi şi a 136 de acţionari.

Pentru mai multe informaţii contactaţi:
FinComBank S.A., mun. Chişinău, str. A. Puşkin, 26
Теl.: (+373-22) 269-822

Noutați dupa tema