Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Iulie, a.2020Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

FinComBank lansează Depozitul Maxima Bonus, un mod avantajos de a investi şi înmulţi banii pe termen lung

FinComBank lansează Depozitul Maxima Bonus, un mod avantajos de a investi şi înmulţi banii pe termen lung

Pentru a îmbunătăţi gama de produse de economisire destinate persoanelor fizice, FinComBank lansează depozitul pe termen de 3 ani - Maxima Bonus, cu dobânda anuală în lei.

Depozitul poate fi contractat fără comisioane la deschidere pe o perioadă de 36 luni cu rata fixă a dobânzii de 7,5% în primul an. În al doilea an, clienţii vor obţine o dobândă mai mare cu 0,5% puncte procentuale, oferite bonus de bancă, iar în al treilea an mărimea bonusului va ajunge la 1%.

Produsul de investiţii şi economie Maxima Bonus presupune depunerea unei sume minime iniţiale de 1 000 lei, iar cea maximă fiind nelimitată. Suma minimă de suplinire este de 1 000 lei lunar. În primele 12 luni rata dobânzii este fixă, ulterior devenind flotantă. Perioada de achitare a dobânzii este lunară, începând cu data încasării mijloacelor băneşti în contul de depozit.
Depozitul poate fi prelungit după expirare pe acelaşi termen şi la condiţiile în vigoare la momentul prelungirii.

Alegând depozitul Maxima Bonus în lei, clientul beneficiază de dobânzi avantajoase chiar din prima lună. Acesta poate depune sau retrage banii atât în numerar cât şi prin virament, fiind scutit de orice comision la deschiderea depozitului.

Unul din avantajele depozitului Maxima Bonus în comparaţie cu produsele similare de pe piaţa bancară este condiţia de reziliere a contractului de depozit. Astfel, deponentul poate obţine dobânda fără perceperea comisionului de reziliere anticipată şi poate să o ridice în dependenţă de termen. Spre exemplu, Banca achită deponenţilor dobânda în mărime de 100% din suma dobânzii calculate pentru depozitul care a ajuns la termenul de 12 luni, 24 luni, 36 luni.

Creşterea cotei de piaţă pe segmentul depozitelor este unul din obiectivele strategice pe termen lung ale FinComBank. În ultima perioadă banca şi-a îmbunătăţit semnificativ raportul credite depozite, acesta constituind 73,5%, conform datelor pentru nouă luni ale anului curent. În aceeaşi perioadă, portofoliul de depozite al FinComBank a constituit 1,365 mlrd. lei, inclusiv portofoliul pentru persoane fizice a însumat 923,7 mln. lei.

FinComBank îşi propune să devină un partener de încredere pentru clienţii săi şi să le pună la dispoziţie cele mai bune produse financiare şi recomandări. Prin reţeaua sa de 136 de sucursale, deschise pe tot teritoriul ţării, banca oferă o gamă bogată de produse şi servicii pentru toate categoriile de clienţi: persoane fizice, întreprinderi micro, mici şi mijlocii.

Pentru mai multe informaţii despre produs contactaţi:
FinComBank S.A., mun. Chişinău, str. A. Puşkin, 26
Теl.: (+373-22) 269-822
E-mail: marketing@fincombank.com
Web site: http://www.fincombank.cоm
Facebook - https://www.facebook.com/pages/Fincombank-SA/1503075789949416?ref=hl

Noutați dupa tema